2777
2789
عنوان

پنج ساله عاشقشم

252 بازدید | 42 پست

بفهمید کسی که پنج ساله عاشقشید به احتمال زیاد دوست دختر داره چی کار میکنید؟

در صورتی که یچزایی شنیده باشین که نشون میده از شما هم خوشش میاد ولی به قصد ازدواج نه دوستی..؟

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

یکی میزنم تو سر خودم میگم عاقل باش و تمومش کن قرار نیست چون از کسی خوشم اومده به خودم بی حرمتی کنم و بازیچه دست یکی دیگه بشم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم هیچ وقت دوست پسر نداشتم 

ولی از پسری که دوست دختر داره و برا ازدواج یکی دیگه رو درنظر میگیره بدم میاد 

این نشون میده بی وجدانه 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

پنج سال بس نبوده ، حیف از عمری که به هدر دادید و شاید خیلی بهتر ها رو ندیدید، از همین امروز بزاریدش ...

بارها سعی کردم ولی نمیتونم..هنوز معلوم نیست ولی واسه تولدش ی عکس استوری کرده بود که حس کردم دختر کنارشه..حالا دوستام میگن سوتفاهم شده برام ولی مشخصه دختره

از شبی که استوریشو دیدم تا الان کلی گریه کردم و چیزی نخوردم  

هرموقغ بیدار میشم موقع خواب هر موقع میام تو گوشی انقد سر عکسه زوم می‌کنم..از خودم متنفرم که نمیتونم فراموشش کنم

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
یا مستقیم بهش میگین و آماده هر جوابی باشین یا فراموش

آشناست نمیتونم بهش بگم ..خیلی سخته نمیتونم فراموشش کنم🥲

یکی میزنم تو سر خودم میگم عاقل باش و تمومش کن قرار نیست چون از کسی خوشم اومده به خودم بی حرمتی کنم و ...

بارها سعی کردم ولی نمیتونم..هنوز معلوم نیست ولی واسه تولدش ی عکس استوری کرده بود که حس کردم دختر کنارشه..حالا دوستام میگن سوتفاهم شده برام ولی مشخصه دختره

از شبی که استوریشو دیدم تا الان کلی گریه کردم و چیزی نخوردم  

هرموقغ بیدار میشم موقع خواب هر موقع میام تو گوشی انقد سر عکسه زوم می‌کنم..از خودم متنفرم که نمیتونم فراموشش کنم

کات

تو رابطه نیستیم

چرا فکر کردید پسری که بالای بیست پنج ساله مثلا ، تنها میمونه ؟ احتمال زیاد دوست داره

۲۳ سالشه ..خودش گفته بود. از همچین دخترایی که اهل دوستی و اینانن خوشش نمیاد 

و چیزایی گفته بود که نشون میداد اونم ازم خوشش میاد

۲۳ سالشه ..خودش گفته بود. از همچین دخترایی که اهل دوستی و اینانن خوشش نمیاد و چیزایی گفته بود که نشو ...

اگه ۵ سال کاری نکرده ،احتمالا دیگه نمیکنه

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

بارها سعی کردم ولی نمیتونم..هنوز معلوم نیست ولی واسه تولدش ی عکس استوری کرده بود که حس کردم دختر کنا ...

عزیز من ۵ سال زمان کمی نیست .تا کی میخوای ادامه بدی؟چیزی که اصلا مشخص نیست عاقبت و آینده چی میشه رو فقط تا میتونی دور شو ازش.احساساتت درگیر شده معلومه که اذیت کنندس فراموش کردنش اما ارزشش رو داره.ایشون اگر شما رو میخواست خیلی وقت پیش اقدام کرده بود.

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!