2777
2789
عنوان

چطوری به همسرم بگم به خواهر زاده ام دست نزنه سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 84 پست
خیلی ولی چه میشه کرد نمیشه که ادمای اطرافم رو عوض کنم بدتر اینکه مثلا تا همسرم میگه ... تپلی چیکار م ...

عزیزم شما هنوز بچه نداری ان شالله که زودتر بچه دار بشی ولی واقعا کارای شوهرت رو مخه ، هم اینکه یقه بچه رو بگیره هم بگه تپلی هردو آدم بدش میاد ان شالله واسه بچه خودت می فهمی

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ایشالا خودت بچه دار میشی بحق فاطمه زهرابه شوهرت بگو بچه اذیت میشه نکنه بعدم بگو شاید خواهرم اینا بدش ...

فدات بشم انشالله از حس ترحم بقیه و اینکه جلو ما رو بچه شون حساس تر میشن خسته شدم توکل بر خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامستقیم بگو... بگو اینکار همسایه شون « مثلا» به بچه دست زده خواهرم بهش برخورده.. انگار خواهرم دوست نداره...بعد مثلا فاز دلسوزی بگیر و به شوهرت بگو تو هم احتیاط کن ممکنه سر ما هم این فکر رو بکنه..

این کاربری دست چندین نفر است.
منم بدم میاد کسی با بچه زیاد شوخی کنه بخصوص فیزیکیواقعا بچه اذیت میشه چرا برای خندیدن آدم بزرگ بچه ک ...

شمام مثل خواهرم فکر میکنید شاید منم اگه مادر بودم همین حس رو داشتم نمیدونم

کلا همسرم از سر به سر بچه گذاشتن خوشش میاد کادو و اسباب بازی هم میگیره ولی وقتی بهش دست میزنه همه یه ...

اگر همه یه جور بدی برخورد می‌کنند خب شاید رفتار شوهرت اشتباهه. اما اگر فقط خواهرت مشکل پاره که هیچی