همسرم عادت داره وقتی میخواد با بچه ای شوخی کنه بلند میگه ااای بابا یا یقه شو میگیره و شوخی میکنه اما خواهرم با رفتارش اه و پیف کردنش یجوری برخورد میکنه که دوست نداره همسرم با بچه اش کاری داشته باشه سوالم اینه چطوری بگم که همسرم ناراحت نشه؟ ضمنا اینکه ما بچه دار نشدیم هنوز میترسم خدایی نکرده ناخواسته یه اتفاقی بیوفته که فکر کنن ما از قصد اسیبی به خواهر زاده ام رسوندیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینکه گفتی شوهرت دوست داره سر به سر بچه ها بزاره انگار بابای منو گفتی😁
ولی بی تعارف حرفت و بهش بزن هرچند بنده خدا خیلیم کار بدی نمیکنه خواهرت زیادی حساسه
از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
خیلی ولی چه میشه کرد نمیشه که ادمای اطرافم رو عوض کنم بدتر اینکه مثلا تا همسرم میگه ... تپلی چیکار م ...
اههههههه چندشم شد از این همه حساسیت😵💫
از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
شوهر من خواهرزادمو وقتی کوچک بود خیلی دوست داشت بلند میکرد میذاشت رو دوشش راه میبرد من متوجه شدم شوهر خواهرم نگران میشه چیزی هم نمیگفت بیچاره اما هی توجاش وول میخورد بالاخره بچه کوچکه بدنش شله پدرمادرا حق دارن خلاصه به شوهرم گفتم اینکارو نکن خدای نکرده کار یه بار میشه بدبختی بالا میاد بعد جوابشونو چی بدیم اونم قبول کرد شمام منطقی باهاش حرف بزن
کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر پایان یافت؟