2777
2789
عنوان

کودک سه ساله

309 بازدید | 28 پست

سلام دوستان خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید کمک کنید ؛ من یه دختر سه ساله دارم ، همیشه توی خواب بیدار میشه شبا ، مثلا ۱۰ شب می‌خوابه ۳ بیدار میشه گاهی نیم ساعت بعدش می‌خوابه گاهی تا دو سه ساعت بیداره واقعا دیکه این وضعیت کلافم کرده ، همیشه همین طور بوده واقعا دیگه بریدم ، یه کوچولوی دیگه هم دارم ، البته گاهی وقتا پیش میاد یه هفته اکیه و بیدار نمیشه یهو می‌بینید یک ماه هرشب بیداری داره ، آیا بچه های شما هم همین طور هستن؟ 

ای بابا 

خواب روزش رو کنتر کن تا شب بهتر بخوابه 

انرژیش تخلیه نمیشه عصرها ببرش پارک یا یه جایی که بچه کوچیک دارن یا به شوهرت بگو وقتی میاد باهاش بازی های پر تلاش بکنه تا انرژیش تخلیه بشه راحت تر بخوابه

ای بابا خواب روزش رو کنتر کن تا شب بهتر بخوابه انرژیش تخلیه نمیشه عصرها ببرش پارک یا یه جایی که بچه ...

ببین اصلا روز نمیزارم بخوابه اصلا خودشم تمایلی نداره بخوابه ، بخدا همه راه هارو امتحان کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اصلا روز نمیزارم بخوابه اصلا خودشم تمایلی نداره بخوابه ، بخدا همه راه هارو امتحان کردم

کم خونی یا کمبود آهن نداره ؟ قطره آهن مرتب بهش میدی؟ 

چون کم خونی هم باعث بی خوابی میشه

کم خونی یا کمبود آهن نداره ؟ قطره آهن مرتب بهش میدی؟ چون کم خونی هم باعث بی خوابی میشه

الان امشب ۱۰ خوابید سه بیدار شده تا الان ، هی میخوابونمش به هر طریقی تا میزارم بیدار میشه دیگه خوابیدن خودم یادم رفته 

خیلی بده اینطوری صبح تا ساعت چند می خوابه؟

تا ۹ و نیم 

صدبار بردمش دکتر ، یه بار ملاتونین نوشت دکتر یه بار پدیا بست اسلیپ چند بار دیفن اما هیچ کدوم رو ندادم دلم نیومد 

ازمانش خون داد دکتر گقت خوبه فقط ویتامین دی پایین بود داره قرص میخوره

سلام که بیدار میشه چیکار میکنی؟برق و لامپ روشن میکنی؟باهاش حرف میزنی؟

اصلا نوری روشن نکن کنارش بخواب باهاش حرف نزن حرفم زد خودتو به خواب بزن خیلی خیلی صدات کرد با خواب آلودگی جوابش بده

سلام که بیدار میشه چیکار میکنی؟برق و لامپ روشن میکنی؟باهاش حرف میزنی؟اصلا نوری روشن نکن کنارش بخواب ...

سلام اول مرسی که جواب دادی ، ببین مثلا الان رو برات توضیح میدم ۳ بیدار شده تا الان ، همه جا تاریکه اون یکی بچم هم خوابه داره میبینه ، گفت جیش دارم بردمش دستشویی بهش آب دادم ، گفتم گرسنه نیستی گفت نه بریم بخوابیم ، میبرمش میخوابونمش فقطم میگه رو پا میخوابم ، الان ۳ساعت و بیست دقیقه اس دقیقا 

چند بار خوابش برد تا خواستم بزارمش رو زمین بیدار شد 

سلام اول مرسی که جواب دادی ، ببین مثلا الان رو برات توضیح میدم ۳ بیدار شده تا الان ، همه جا تاریکه ا ...

به نظرم ایرادت اینکه رو پامیخوابونی باید کم کم عادتش بدی خودش بخوابه بزارش کنارت بخوابونش رو شونش آرووم برن تا بخوابه بهش بگو پادرد داری دکتر گفته دیگه نمیتونی بچه رو پات بخوابونی

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
سلام اول مرسی که جواب دادی ، ببین مثلا الان رو برات توضیح میدم ۳ بیدار شده تا الان ، همه جا تاریکه ا ...

چی

عزیزی خواهش میکنم آب و گرسنگی اصلا بهش نگو اگه درخواست کرد فقط آب.غذاشو که شب خورده.سعی کن رو زمین براش جایی پهن کنی و کنارش بخواب و حتی شده دستت زیر سرش نزار که خواستی بر داری بیدار نشه.بچه های خودم شبا اصلا دستشویی نمیرن.میخوام بگم باهاش حرف نزنی که متوجه باشه شب موقع خوابه.

بچه های من دیر میخوابیدن و خیلی قصه میخواستن منم قصه از خودم میگفتم آخراش دیگه حرفای بی ربط میزدم و یکم بعدش سکوت و خواب دیگه میدونستن من خواب رفتم میخوابیدن