2777
2789

یاد میگیری دیگه از این لطفا واس هر وی نکنی عب نداره 

دنبا ک ب آخر نرسیده تو هم اونارو شناختی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امضات حرف دلمه البته یه احسان دیگه منظورمه😂

😅😍

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
حتی پیام میدم انلاین میشه جواب نمیده دیر سین میکنه درحالی که من همون لحظه جوابشو میدم

ولش کن عزیزم من سالهاس این چیزا رو برای خودم تموم کردم پاشو خودت برای خودت ی کاری کن من سالها برای خودم تولد گرفتم هدیه گزفتم خودم رفتم بهترین رستوران

گور بابای این دوست نماها

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

ببین این که چیزی نیس من با شوهرم برای رفیقم کیک و کادو گرفتیم  رفیقم میشه دختر خاله شوهرم   بعد رفتیم خونشون سوپرایزشون کردیم بعد که از خونشون اومدیم بیرون سوار ماشین بودیم دیدم مادر شوهرم زنگ زده به شوهرم نمیدونم همه پولاتو خرج اینو اون میکنی ی هدف نداری همش برای  ای ادعا  های زنت پول خرج میکنی خیر سرم رفیقم خوشحال کردم رفته زنگ زده خالش همچیو گفته