سه ساله ک اومدیم خونه خودمون بدونِ عروسی خونواده شوهرم هیچ کاری برامون نکردن نه خرید نه مهمونی نه مراسمی هیچیِ هیچی هیچی در عوض بابای من ک راضی ب این ازدواج نبود ۵سال پیش سی تومن داد گفت برو برا همسرت هر چی میخواد بخر،الان خونواده همسرمو ۴ساله ک ندیدم همسرمم تا ی سال پیش همینجوری الکی باهاشون حرف میزد یا میرفت سر میزد ی کارایی کردن ک اونم دیگه نمیره واسه ی کاری ب هر دری میزنیم نمیشه یعنی جور میشه ولی ی مشکلی از توش میزنه بیرون ب همسرم میگم ی زنگ ب مامانت بزن نکنه ازت راضی نیس کارت جور نمیشه هر چند ک من پدر و مادری ب بدیه اینا ندیدم عکسای منو از اینور اونور برمیدارن پیش فامیلاشون کلاس میذارن ک این عروسمونه اینو از زن داییِ همسرم شنیدم ولی اجازه ندادن هیچ کدوم از فامیلاشون منو پاگشا کنند یا بیان خونمون چون دلشون نمیخواست همسرم ازدواج کنه دقیقاً مثل برادر شوهرم ک چهل ساله رد کرده ولی نذاشتم زن بگیره همیشه مادر شوهرم از پسرایی تعریف میکرد ک بخاطر پدر مادرش ازدواج نکردن خیلی نوبرن شوکه شدم از آشناییِ باهاشون آها اینم بگم ک همسرم ۴۰میلیون ب بالاش بدهکار بود تا الان نداشته ک بده اونم اینجوری ک از ی جایی دوتا گوشی قسطی برا همسرم خریده بود رفتن از همسرم ک پسر خودشونو شکایت کردن😑حالا بابای من شاید باورتون نشه ولی سر ورشکستگی همسرم چهارصد میلیون سه چهار سال پیش بهش پول داد الآنم بخاطر امروز فردا شدن کارش داره آبرومون میره بنظرتون اصرار کنم زنگ بزنه ب مامانش؟
خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
[QUOTE=365688570]شاید خانواده شوهرت براتون دعا میگیرن[/QUOTنمیتونم ب یقین بگم اینو،ولی بعیدم نیس ازشون چون خواهر شوهرم برا ازدواجش کلی دعا گرفته بود جهیزیه اش جور نمیشد بره سر خونه زندگیش من بهش گفتم اون دعاها رو از خونه ببر بیرون دور از چشم شوهرش بردیم انداختیم تو آب روون بعد اون بلافاصله جهیزیه ش جور شد رفت خونه خودش
هه جای ما باشید چی. شب عروسیمو بهم زدن آبرو ها بردن دختر دار شدم دیدنم نیومدن همیشه زجرمون دادن یدونه پسر داشتند هزار تومن کمک نکردند هیچ بدتر سنگ انداختن همیشه بدی کردند همیشه خوبی کردیم چون اگر غیر از این میکردیم داد دعوا آبروریزی میان جلو در پدر مادرم عذابشون میدن. ....
میدونی چ بدی هایی در حقم کردن!من ک عمراً همچین کاری نمیکنم ولی همیشه ب همسرم گفتم تو حق داری باهاشون حرف بزنی بری دیدنشون من نمیتونم بهت بگم این کارو نکن ولی انقد بدی در حق اونم کردن ک ازشون متنفره
هه جای ما باشید چی. شب عروسیمو بهم زدن آبرو ها بردن دختر دار شدم دیدنم نیومدن همیشه زجرمون دادن یدون ...
عزیزم من میگم ی جوراب تا حالا برا من نگرفتن تو میگی عروسیتو ب هم زدن!من اصلا ی مراسم کوچیک هم نگرفتم همسرم هر چی بهم میگفت بهشون خوبی نکن اینا قدر نشناسن گوش نمیدادم ب حرفش تا اینکه ی بلاهایی سرم آوردن ک تا آخر عمرم تو شوکم!
چون هرچی باشه پسر اون خونواده است بلاخره یه روزی دلش واسشون تنگ میشه میره و میبینتشون،تو از خانواده شوهرت راضی نیستی شوهرت هم فعلا دلش نمیخاد اگه اصرار کنی میخاد بگه خونواده خودمن به توچه
عزیزم یه جعبه شیرینی وگل بخر برو خونه مادرشوهرم به بهانه روز مادر که رفتین تبریک بگین اونجا
😑😑😑شما مادر شوهرتون ی ریز در حقتون بدی کنه ی ذره خوبی ازش نبینی گل و شیرینی میبری براش!من در مورد همسرم گفتم نه در مورد خودم!