2777
2789
عنوان

معلم زبان دخترم آقاعه میگه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 124 پست
ببین شوهر من تعریف میکرد که یه معلم تو دبیرستان یکی از پسرای سفید و خوشگل رو دستمالی میکرد ،باید حوا ...

آره درسته

ولی مرز باریکی داره ،ممکنه دختر بچه وسواس و خجالتی بشه و بلوغ زودرس و بعدها عدم راحتی تو ارتباط و ... 

باید یاد بدی حواس جمع باشه ولی وسواس هم نشه

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

آره درستهولی مرز باریکی داره ،ممکنه دختر بچه وسواس و خجالتی بشه و بلوغ زودرس و بعدها عدم راحتی تو ار ...

موافقم ،اصلا بچه نباید بفهمه ،مادر فقط باید مراقبت از بدنش رو یادش بده و بهش احساس امنیت بده تا بیاد همه چیز رو تعریف کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین ته دلم حس می‌کنم دخترم اون احساس ازدواج و علاقه ای که همه توی بچگی داشتیم نسبت به مثلا کارتون ه ...

آره برا همین میگم خیلیی مواظب باش بلوغ زودرس نگیره

من کلاس ششم بودم کلاس زبان مختلط با پسرا همگروهی و دبیر آقا و صمیمیت و ...

با لباس صورتی میرفتم 😁😂

الان بچه ها کلاس پنجم پریود میشن بعد حالت افسردگی بلوغ و .. 

تونستی ببر مشاور یا خودت کلیپ مشاوره ای نگاه کن ، بیشتر براش کارتونایی مثل موانا و دلیر و .. بذار که دختر نقش اصلیه و خودش تلاش میکنه و ..

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

متاسفم برا طرز فکرتون 😑😑😑

بچه همش کلاس دومه اون اقاهم معلمشه 

واقعا شرم اوره جواب بعضیاتون 

ذهنتانو شست شو بدید

من خودم دبیر اقا داشتم زمانی که کلاس میرفتم وهمسن دختر این خانم بودم دستمون و میگرفت دسترو شونمون میزاشت باید خانوادم اون موقع فکر بد میکردن 😑😑

متاسفم برا طرز فکرتون 😑😑😑

مممونم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

نه بابا اون بنده خدا منظوری نداره

اینام بچه هستنا

اون بنده خدا خودشم میترسه میدونه اگر کاری به منظور بکنه بیرونش میکنن

چقدر اینجا همه حساسن 😐

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

ببین من یادمه زمانی که دوره مربی گری میگذروندم توی هر دوتا دوره بهمون می‌گفتند نباید با دانش آموز ارتباط فیزیکی داشته باشیم که دلایلش زیاد بود ... ولی بازم هرجور خودت میدونی

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

آره برا همین میگم خیلیی مواظب باش بلوغ زودرس نگیرهمن کلاس ششم بودم کلاس زبان مختلط با پسرا همگروهی و ...

اره بلوغ زودرس زیاده. دختره فامیلمون کلاس شیشمه کلا قدش یه وجبه و بچه مونده بعد عکس همکلاسیاش رو میبینیم همه هیکلی و به بلوغ رسیدن. فقط اون بینشون شبیه ۱۱ ۱۲ ساله هاس. مامانش میگفت یه روز اومده خونه گریه میکرده میگفته فلانی ازش خون اومده مامانش اومده دنبالش نکنه بمیره😶🙂‍↔️

دیگه بنده خدا مامانش یه توضیح کمی براش داده که نگرانیش کم بشه

🤍.
متاسفم برا طرز فکرتون 😑😑😑بچه همش کلاس دومه اون اقاهم معلمشه واقعا شرم اوره جواب بعضیاتون ذهنتانو ...

ببین از یه دیدگاهی حرف شما درسته ولی انقدر اوضاع بد شده انقدر همه چی شیر توو شیر شده یه مادر نگران میشه . ممکنه طرف هیچ منظوری نداشته باشه ممکنه یواش یواش هی کاراش بیشتر بشه. بنابراین به هیچ مدل از این تفکرا نمیشه خورده گرفت واقعا