2777
2789
عنوان

معلم زبان دخترم آقاعه میگه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 124 پست
چمیدونم والا ترسیدم

نترس 

همینکه دخترت میاد میگه خوبه. ولی یادش بده به لمس های جنسی واکنش نشون بده 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو نمیخواد به اون آقا چیزی بگی اما دخترت رو آگاه کن

دخترم کاملا آگاهی داره کاملا 

حتی در رابطه با پرید و این ها هم گفتم که کسی بهش گفت یهو جا نخوره 

ولی بازم مادرم دیگه

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

همسرم رو هم دیده دخترم میگه با دوستای بزرگترش هم و پسرا هم این رفتارو داره چون بازی بازی از زیر زبون ...

خب دیگه 

معلم همین کارو میکنه 

بچه دبستانی ان 

میگه بزن قدش یا نمیدونم تماسی که شما میگی این نیست که دخترت یا هنکلاسیاش نشستن این بیاد دست بزنه روی شونش 

میگی وقتی داره میره پای تخته بعضی وقتا دست میزار پشت شونه اش برای هدایت 

من اینو منظور دار نمیبینم 

شما برای اینکه مطمعن شی دو سه جلسه برو پشت در کلاس از پنجره خسلی نامحسوس نگاه کن 

یا برو سر کلاس بشین بگو من میخوام با دخترم کار کنم میخوام ببینم چجوری بهش تدریس میشه که باهاش کار کنم 

۱۲ هم بچس...

اره خب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

از کجا معلوم ،این همه تجاوز میشه به بچه ها از بی خیالی خوش خیالیه نمی‌گم این آقا متجاوزه اما اینکه ح ...

بچه کاملا همه چیز رو متوجه میشه

تماس و لمس فرد متجاوز ازار دهنده است و اون دختر بچه اینو کاملا متوجه میشه و خودش میگه اگه چنین رفتاری باشه 

حالا اون دبیر حالت صمیمی داره با بچه ها ،چون واقعا به دید بچه نگاه میکنه

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه کاملا همه چیز رو متوجه میشهتماس و لمس فرد متجاوز ازار دهنده است و اون دختر بچه اینو کاملا متوجه ...

شاید اذیت شده که اومده گفته،اگر چیز عادی بود اصلا تو خاطرش نمیموند که بیاد برای مادرش تعریف کنه

حق داری ،من سر پسر اولم خیییلی حساس بودم

اره دیگه بلخره بچست هواشو باید مستقیم یا غیر مستقیم داشته باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید اذیت شده که اومده گفته،اگر چیز عادی بود اصلا تو خاطرش نمیموند که بیاد برای مادرش تعریف کنه

بله بازم مادره 

مثلا من خودم الان که دانشجو هستم هم تمام اتفاقات با اساتید و ... رو تعریف میکنم چون برون گرا هستم.

ایشون باید اخلاق دخترشو بشناسه اگه اذیت شده بگه بهش 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بله بازم مادره مثلا من خودم الان که دانشجو هستم هم تمام اتفاقات با اساتید و ... رو تعریف میکنم چون ب ...

ببین شوهر من تعریف میکرد که یه معلم تو دبیرستان یکی از پسرای سفید و خوشگل رو دستمالی میکرد ،باید حواسمون باشه ،ادمای مریض که شاخ و دم ندارن ،از همین مردم اجتماع هستند تو شغل های مختلف

بله بازم مادره مثلا من خودم الان که دانشجو هستم هم تمام اتفاقات با اساتید و ... رو تعریف میکنم چون ب ...

ببین ته دلم حس می‌کنم 

دخترم اون احساس ازدواج و علاقه ای که همه توی بچگی داشتیم نسبت به مثلا کارتون ها رو پیدا کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40