2777
2789

عه پاهای من !!

با این تفاوت که پشم نداره 

مال من ژنتیکی هم هست آخه با ژیلت استفاده آنچنانی نمیکنم 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشون راجب لاغری و چاقی صحبت نکردخب شاید ناراحت شه اینطوری میگی ی ذره ملاحظه اینجور چیزا رو بکنید

والا...آدم لاغر باشه میگن واای چقدر لاغری چاق باشه یچیز دیگه میگن تمومی نداره این اخلاق ایرانی جماعت

دوستان منم پاهام مثل استارتر هست الان چند جلسه هست لیزر رفتم ولی بازم پاهام پوست مرغیه 

آخه قبل لیزر خیلی شیو هم نمیکردم 💔💔

به نظرتون خوب میشه ؟

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
استارتر اگه ناراحت شدی از پیامم منو ببخش من قصدم ناراحت کردنت نبود من ناراحت شدم غصه خوردم فقط همین

ما میدونیم شما کاربر خوب و مهربون نی نی سایتی 

ایشالله که استاتر ناراحت نمیشن 💙

آخه واقعا خجالت میکشم پیش نامزدم دونه دونه پیش هم پر میشه از مو😭 واقعا خسته شدم میزنم هم اینطوری می ...

نوره بخر زرنیخ دار  ولی بزار بلند شه بعد بزن تا دو هفته هم هیچی در نمیاد

😔😪به خدا که قصدم ناراحت کردن نبود

یه نفر تو همین تاپیک بدتر حرف زد .....

من که به استاتر گفتم شما کاربر خوب ما هستی کسی ازتون دلگیر نمیشه