2777
2789
عنوان

بعد سه سال دارم طلاق میگیرم❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 91 پست

ر وی باباتم زیادحساس نباش دیدی که زیادحامی خوبی برات نیست

اگه شماتوی دعواسکوت کنی مطمعن باش اونم ازکارش پشیمون میشه

فکرکنم شوهرت ازاون ادماست که میخوادمثلاگربه رودم حجله بکشه

احترام شوهرت وپیش خانوادش داشته باش بهش اقتداربده خوب میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما۸سال اول زندگیموخیلی دعوامیکردیم وواقعابه طلاق فکرمیکردم ولی الان خداروشکرزندگیم خیلی بهترشدهفهمید ...

اکثرا همینن و بعدا خدا رو شکر میکنن که صبوری کردنو طلاق نگرفتن 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

من یاد گرفتم شوهرم چی؟ماه های اول هم دعوا داشتیم عمم اومد گف باز شما دعوا کردین من خیلی سعی کردم خوب ...

اونم یواش یواش یاد میگیره. 

چم و خم شوهرتو یاد میگیری اونم مال تو رو و زندگیتون شیرین میشه

پس از من دیگه یسال دیگه خوب میشه و دعوا نداریم دیگه نه؟؟

اگه با مهارت بری جلو حتی زودتر

دعوای قبلیمون سر این بود ک من آبمیوه گیری و تازه شسته بودم عمم آورد گف آب این میوه هارو بگیر خودشم ر ...

دعوا همیشه سرچیزای چرته ، 

بعد پنج سال زندگی نوشتم رو در یخچال زدم «ارزش آرامش تو بیشتر از همه چیز هست  »  گل میخرید گل بیشتر ارزش داشت یا این آرامشی که امروز ازدست دادی ؟  پس این جملم درسته 

صبوری خیلی ارزشمنده ، ارزش دادن به خود خیلی ارزشمنده ، ایثار هم یعنی از خودگذشتگی که دیگه باید از خود گذشت و اون مراحل بالاتره 

من بخاطر نامادری فرار کردم حالا باز برگردم ب اون خونه خراب شده🥲😭

قسمت اول امضامو بخون 

بنظرم رابطه شماهم قابل درست شدنه سواد و سیاست رابطه میخاد حق داری بلد نباشی چون سن و تجربه نداری منم از همین سایت کلی چیز یاد گرفتم 

مشاوره برو 

از ساختمون مادرشوهرت دربیا بیرون ۹۰ درصد دعواتون کمتر میشه 

با شوهرت قرار بزار اسم خانواده هارو تو زندگیتون نیارید رفت و آمد احترام سرجاش ولی وقتی وارد خونه خودتون شدید دیگ اسمی از مامانم مامانت بابام بابات برده نمیشه 

اینحوری ۹۹ درصد رابطه درست میشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

الان میگن برو سر کار مستقل شو جدا شونسخه بی سروته نی نی سایتیت

دقتم کنی همه اونایی که این نسخه رو میپیچن مجردن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید