2777
2789
عنوان

بعد سه سال دارم طلاق میگیرم❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 87 پست
به جای نی نی سایت اومدن، مهارتهای زندگی زناشویی بخون همه جوره مهارتی رو یاد بگیر کلی بدردت میخوره

من یاد گرفتم شوهرم چی؟

ماه های اول هم دعوا داشتیم عمم اومد گف باز شما دعوا کردین 

من خیلی سعی کردم خوب باشم ولی دیگه دیروز بغضم ترکید آخه مگه من چن سالمه هم سنای من ب فکر امتخانشونن

برای خودت میگم . این جوری دوباره هم اروواج کنی کارت به طلاق میکشه. همون لحظه که مرد عصبیه ، عمه ت درست میگه ، جواب نده . بعدا با آرامش صحبت کن. مردا عصبی میشن دست خودشون نیست . اختیار دست و زبون شون و ندارن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صبور باشتو 5سال اول زندگی همه زن و شوهرا دعوا دارن

ما۸سال اول زندگیموخیلی دعوامیکردیم وواقعابه طلاق فکرمیکردم ولی الان خداروشکرزندگیم خیلی بهترشده

فهمیدم که نبایدسرچیزهای بیخودی بحث کردواقعابه ضرردوطرف تموم میشه

نباید بذاری حرمتت بشکنه عمت منظورش از جواب نده اینه تو خانومی اگرم چیزی میگی فحش نباید بدی باید بگی ...

عزیزم این اصلا نمی‌فهمه 

چن بار گفتم حق نداری ب بابام فحش بدی ولی باز کار خودشو می‌کنه 

دعوامون سر روز زن بود گفتم ۳ ساله باهاتم ی شاخه هم برام نخریدی دیروز بیرون بودیم چی میشد ی شاخه گل م ...

عزیز دلم حق داری کاملا اما کاش اصلا به روش نمیاوردی والا شوهر منم نمیخره خخخ به کتفم که نمیخره  عزیز دل من زندگی خیلی پیچیده تر از این حرفاست .طلاق برا آخرین گزینه نگه دار یکم زبونت نرم کن یه وقتایی سکوت بهتر نه از ترسا نه همه آدما بلدن کولی باشن ولی خوب زندگی متاهلی یعنی سازش فکرکن طلاق بگیر بعدی قرار پسر پیغمبر باشه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

من بخاطر نامادری فرار کردم حالا باز برگردم ب اون خونه خراب شده🥲😭

خب رک بهت میگم جای دلداری

شما اشتباه کردی با این ازدواج

حالا ۲ راه داری جفتشم سختی خودشو داره

یا باید سعی کنی جلوتر از هم سن و سالهات پیش بری و بزرگ شی چند شبه

و رفتارت پخته تر باشه

سیاست به خرج بدی ک سر یه کادو روز زن دعوا رو به طلاق نکشونی 

صبر و تحملت رو بالا ببری

هر طور شده کار کنی مستقل تر بشی

یه سیاستی به خرج بدی از اونجا پاشید

چون زندگی کردن با این مادرشوهر ک زرت زرت حتی سر دعوا هم میخواد بیاد وسط اشتباهه

یا اینکه تحمل نداری و نمیتونی نتیجه اشتباهت رو قبول کنی

برگردی خونتون و استارت جدایی رو بزنی

یا شوهرت میاد سراغت

به شرط روانشناس و زوج درمانگر اشتی میکنی

اونم بهت گفتم

زرتی برنمیگردی ک بگه اها نمیریم خرم از پل گذشته

۲ ۳ جلسه برید بعد برگرد

یا اینکه جدا میشی

نامادری رو تحمل میکنی

دری وری های پدرتم تحمل میکنی

میشینی درس میخونی کار میکنی

استقلال درست حسابی پیدا میکنی

با یه ادم حسابی اشنا میشی

❌️ رک میگم

اگر نای درس و کار و تلاش نداری بمون خونه شوهرت

همین الان هم با پیرمرد ازدواج کردی۱۷سالگی سن ازدواج نیستجوگیر میشد برا ارایش و لباس عروس و کادو بعد ...

عزیزم زود قضاوت نکن اتفاقا من ن کادو گرفتم نه ب لباس عروس فک میکردم 

فقط میخاستم از اون خونه خراب شده فرار کنم از دست نامادری

خب من بچم ۱۷ سالمه همه تو این دوران لجبازناون باید درک کنه ن اینکه زنگ بزنه ب مامانش فحشم بده من چقد ...

همین دیگه شما همه ش این سنت و چماق کردی خب ۱۷ساله هستی کاری که شده ازاین به بعد یه کم فکر کن رگ خوابش و پیدا کن بخدا مردا همینه ن فکر نکن یکی دیگه میاد نازت و میکشه بشین عاقلانه زندگی کن خودت و کوچیک نکن همه ش نگو من بچه ام یه کاری کن شوهرت روت حساب کنه اینقدرها من سنم کمه بچه ام وتا موقعی که زندگیت سرو سامون نداره به هیچ وجه بچه دار نشو

جدا شو یه کار پیدا کن مستقل شو یه مدت سختی میکشی اما می ارزه

این چه حرفی شمامیزنی مگه ادم بایه دعواطلاق میگیره

ماازکجا میدونیم شاید پسرواقعاادم معقولی باشه

بعدش اختلاف وبحث توی همه ی زندگی هاهست 

مهم اینکه ادم بتونه چطوری بامشکلاتش برخوردکنه

الانم مستقلم خرج خودمو خودم میدم

ایول بهت پس چرا جدا نمیشی که این مرتیکه تو این سن کم اینجوری داره با روانت بازی میکنه 

داری فرصت زندگیو از خودت میگیری 

الان جدا نشی ۱۰ سال دیگه با حال روحی داغون با یه بچه باید جدا شی 

منطقی فکر کن 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید "!🖤🤝
صبور باشتو 5سال اول زندگی همه زن و شوهرا دعوا دارن

یعنی بعد ۵سال دعوا نیست؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶