2777
2789
یک بار خواب بودم ی کار مهم داشتم باید هشت صبح از خونه میزدم بیرون . سر ساعت هشت یکی سه بار اسمم رو ...

فرشته هستش 

من شبا که میخوابم بهش میگم فرشته ی مهربون لطفا منو ساعت ۷/۲۰ بیدارم کن 

حالا هر ساعتی که خودت دوست داری بگو 

حتما بیدارت میکنه

فرشته ی نگهبان خواب خیلی مهربونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملا طبیعیه اکثرا یا میبینن یا میشنون

پسر من اسکیزوفرنی داره تا کی زنده ست و زجر میکشه ،‌خیلی وحشتناکه انگار تو جهنم زندگی میکنه هیج جا نمیتونه بره رفتارش کاملا غیر عادیه

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
کاملا طبیعیه اکثرا یا میبینن یا میشنون

تا کی زنده ست؟ از این لحاظ میپرسم که داره تو کابوس زندگی میکنه یک خاب وحشتناک که شبانه روز داره براش تکرار میشه 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
تا کی زنده ست؟ از این لحاظ میپرسم که داره تو کابوس زندگی میکنه یک خاب وحشتناک که شبانه روز داره براش ...

عزیزم، پسرت چند سالشه؟ 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

عزیز همه چیز این جهات برپایه متافیزیک شما خب قبول نداری حرفی نیست

بحث من تنها نیست.

از هزاران سال قبل این مباحث بوده.

خیلی ها اصلا به ماورا اعتقادی ندارند و هیچ ضرری هم نکرده اند.

اونایی هم که درگیری شده اند، روان خودشون رو بهم ریخته اند و تا مرز جنون رفته اند‌