2777
2789

یک پلاک طلا داشتم دوسال گم شده بود

بعد یک‌روز صبح دقیق جلوی پام تو اتاق ظاهر شد

گذاشتمش توی جعبه طلاهام و رفتم مراسم ختم

هیچکی تو خونه نبود 

برگشتم دیدم باز نیست !! 

از بین طلاها دقیق همون نبود؟؟

هنوزم برام عجیبه

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه نفر برش زده برده برات طلسم بنویسه دیدم از این کارا میکنن وهسه خواهرمم تیکه لباسش و پپاره کرده بود ...

اگه لباسه در معرض دید بود شاید هااااا ولی چون زمستونی بود جمعش کرده بودم دوختشم خیلی تمیز بود هرکی بود حوصله وقت گذاشتن روش و نداشت هنوزم ذهنم درگیره لباس به اون بلندی چجوری شد یه کت کوتاه

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤
نه کسی نبود دخترم مدرسه بود عصر برگشت شوهرم ندارم حفاظم زده بودم پشت در

منم تنها زندگی میکنم.بعضی وقتها وقتی خوابیدم یکی بغلم میکنه و بوسم‌ میکنه.سوره میخونم میره.ایندفعه صداش رو شنیدم حرف نمیزد.انگار صدای حیوون از خودش درمیاورد.خیلی بده.

😐جن بوده

نه بقیه هم میدیدنش اخه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اگه لباسه در معرض دید بود شاید هااااا ولی چون زمستونی بود جمعش کرده بودم دوختشم خیلی تمیز بود هرکی ب ...

اتفاقا همونارو برمیدارن ک جلو چشمت نباشه سوال نشه برات به رفت و امدشون مشگوک شی

در دوران شاگردی  یه روز استادم بهم گفت با من بیا بریم یه جنگل بود توی دل کوه  گفتم استاد ماشین از کجا گیر بیاریم که بتونه اونجا بره   گفت هماهنگ میکنم  آخر هفته فرا رسید  شب من و استادم راه افتادیم به سمت جنگل  تقریبا 2ساعت طول کشید تا رسیدیم اونجا   در ضمن بگم ماشینی که فراهم کرده بودیم نیسان بود استادم گفت خیالت راحت امنیتیت با من.     من هم با خیال راحت باهاش رفتم خانواده ام هم در جریان بودن ......ادامه

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد