2777
2789
عنوان

سرفه هام شبیه پارس سگ شده

68 بازدید | 15 پست

دیشب اصلااا نتونتسم بخوابم، از ترس اینکه پسرم و شوهرم بیدار نشن، مجبور شدم روی مبل بخوابم. نه توی اتاق پسرم می تونستم برم نه اتاق خودمون، خیلییییی شدید سرفه می کنم، یه هفته بود مریض بودم، دو روزه بدتر شده، الان دنده هام و شکمم هم به شدت درد می کنه، به خصوص موقع سرفه، ابجوش و چایی و عسل و .. همه چی خوردم، چند مدل دارو خوردم، دیفن هیدرامین، برم هگزین، تئوفیلین جی ... نمی دونم دیگه چیکار کنم.

شما تجربه ای ندارین؟

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

🤣🤣🤣🤣

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم یک هفته است سرفه میکنه خودشم ببخشید خلط داره اینقدر اذیت میشه نمیدونم چیکارش کنم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

شربت زوفا بخر امتحان کن .این مریضی لعنتی ی ویروس جدیدی اومده اصلا خوب نمیشی من الان 9روزه مریضم فکر کردم خوب شدم باز از دیشب چشمام عفونت کرده و گلوم به شدت درد میکنه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
😂😂 ببخشید عزیزم

باور کن، .. جدی می گم، خنده داره، ولی واقعا همین جوری شده. اگه این جا امکان ویس فرستادن داشت، می فرستادم ببینی، صاف انگار یه توله کوچولو داره پارس می کنه

🤣🤣🤣🤣

باور کن، .. جدی می گم، خنده داره، ولی واقعا همین جوری شده. اگه این جا امکان ویس فرستادن داشت، می فرستادم ببینی، صاف انگار یه توله کوچولو داره پارس می کنه

شربت زوفا بخر امتحان کن .این مریضی لعنتی ی ویروس جدیدی اومده اصلا خوب نمیشی من الان 9روزه مریضم فکر ...

اثر داره یعنی؟

اخه سرفه یه بخش قضیه است، الان که استخون های دنده هام هم درد گرفته و شکمم گرفته، بیشتر اذیتم می کنه، اصلا نمی گذاره که به کارهام برسم. 

فردا هم کلاس یوگا دارم، نمی دونم می تونم برم یا نه، چون خیلی کشش عضلات دارم.

رگای ریه هات گرفته برو دکتر اسپری بده

مرسی عزیزم

همین عمومی ها برم؟ 

یا باید حتما متخصص بده؟

عمومی هم بری مینویسه برات حتما پشتتم درد میکنه

اره.. کلا استخون درد گرفتم از صبح.

خودم حس کردم از فشار سرفه های دیشبه، ساعت 3 تونستم یک کم بخوابم تا اذان، بعد دوباره بیدار شدم و به سرفه افتادم.