2777
2789
عنوان

گند زدم🥲😐

602 بازدید | 30 پست

اول از همه بگم که مادره همسرم فوت شده همسرم خیلی روش حساسه و وقتی یادش میوفته خیلی ناراحت میشه از دهنم پرید گفتم میدونی فردا روز زنهههههه فکر کنم ناراحت شد واسه مادرش چون با مکث گفت که اره فردا میریم خونه مامانت اینا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی جدیدا فوت شدن؟

نه من اصلا ندیدمش، تقریبا یه ده ساله پیش ولی چون همسرم ته تغاری بوده و عزیزدوردونه مامانش بیشترین ضربه رو خورده و هنوزم براش ناراحته🤦🏻‍♀️

نه من اصلا ندیدمش، تقریبا یه ده ساله پیش ولی چون همسرم ته تغاری بوده و عزیزدوردونه مامانش بیشترین ضر ...

آخی چقدر ناراحت شدم

ولی اشکال نداره تو که از عمد نگفتی،‌ کاریه که شده🫂 

میخوای حواسشو پرت کن امروز بهش خوش بگذره

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

رفت سرکار، فردا خیلی باید حواسم باشه

آره خیلی حواست رو جمع کن که یوقت خدایی نکرده ناراحت نشن

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

🥲🥲🥲 مرسی که اومدی تو تایپک دختر

قربونت شم‌ من

خودتو سرزنش نکنی یه وقت