2777
2789
عنوان

خانوما نوزاد سه ماه و نیمه رو برای شیرخوردن شبانه باید بیدار کرد ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 38 پست
بیدار نمیشه سینمو میزارم دهنش اما خابه میک نمیزنه درمیاد

دقیقا مثل دختر من انگار مست خواب خنده ام می‌گرفت ولی پشتش رو کمی ماساژ بده پاهاشو آروم ماساژ بده بعد بغل کن صداش بزن ببوسش یه کم طول می کشه ولی بالاخره بیدار میشه

دختر منم همین بود بالاخره بیدارش میکردم میدیدم چقدر گشنه بوده.... اما مست خواب 😅

فردا هم تولد یک سالگیشه🥰🤗

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
الان پسرمنم همینطوره. شب ساعت 12میخابه با شیرخشک.. صبح حوالی ساعت7اینا بیدار میشه گریه میکنه شیرمیدم ...

اره دقیقا همینطوری شیر می‌خورد منم می‌خوابیدم تا صبح هردومون کمتر اذیت میشدیم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکترا میگن بیدار کنید، هر سه ساعت باید شیر بخوره، توی رشد بچه هم خیلی تاثیر داره

البته برای کسی که شیر مادر میخوره

شیر خشکی رو تجربه ندارم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
عزیزم دکترا میگن بیدار کنید، هر سه ساعت باید شیر بخوره، توی رشد بچه هم خیلی تاثیر دارهالبته برای کسی ...

آفرین دقیقا منم از چند تا متخصص پرسیدم همینو گفتن

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
آفرین دقیقا منم از چند تا متخصص پرسیدم همینو گفتن

خیلی تو رشد بچه هم تاثیر داره، من یه مدت شبا خسته بودم پا نشدم، میفهمیدم بچه ضعیف شده

ولی بچه های شیر خشکی رو نمیدونم، چون شیر خشک سنگینه و مقدار مشخص میدن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد