2777
2789
عنوان

خانوما نوزاد سه ماه و نیمه رو برای شیرخوردن شبانه باید بیدار کرد ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 38 پست
من می‌خوابید میگفتم خب حتما گرسنه ش نیست که بیدار نمیشه وگرنه تا قبل ۳ ماه که مرتب شبها بیدار می‌شد ...

از بهداشت پرسیدم 

گفت هشت ساعت هم اشکال نداره 

اگر بیشتر شد بیدار کن شیر بده 

در غیر این صورت بزار استراحت کنه 

بخون نظراتو😅یکی میگه بیدارکن یکی میگه نکن

نه عزیزم هورمون رشد توی خواب ترشح میشه صمن اینکه اگه بیدارش کنی سیکل خوابش،به هم میریزه و بعدا برای تنطیم خوابش بیچاره میشی وقتی خودش میخوابه یعنی بدنش نیازی نداره بزار بخوابه الکی همه چی رو به هم نریز 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه گلم لازم نیست خودش داره کمکت میکنه شیر شب رو قطع کنی چون از 6 ماهگی دیگه نباید شیر شب بخوره منم‌پسرم بیدار نمیشد بیدارش نمیکردم از سه ماهگی ماشالله تا خود صب یه سره میخوابه وقتی هم گشنش باشه تو خواب یکم نق میزنه سریع بهش شیر میدم 

نه دختر من میخوابید تا صبح ساعت هفت پامیشد شیر میخورد خواب خودش خیلی مهمه دیگه بعد سه ماه تو خواب قندشون نمیفته فقط عادت میکنن به مکیدن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

دکتر به من گفت برای دو هفته اول نیازه برای بعدش اگر خودش پا شد بهش بده ولی روند خوابشو به هم نریز 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
نه دختر من میخوابید تا صبح ساعت هفت پامیشد شیر میخورد خواب خودش خیلی مهمه دیگه بعد سه ماه تو خواب قن ...

الان پسرمنم همینطوره. شب ساعت 12میخابه با شیرخشک.. صبح حوالی ساعت7اینا بیدار میشه گریه میکنه شیرمیدمش

من+نی نی+باباش=❤

ااخه هرکسی یه چیزی میگه🥴

من علمیشو نمیدونم عزیزم بچه اولی بودن حساس بودم سرساعت بیدار میکردم شیر میدادم مشکلی هم شکر خدا پیش نیومد

ریز هم بودن خداروشکر با همین رسیدگیا وزن و قدشون خوب شد