2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شده داریم فوش میدیم بهمدیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 52 پست
درکت میکنم به خودتم سخت نگیر هروقت اذیت بودی گریه کن براش من خودم یه جداییو پشت سر گذاشتم و با کلی ج ...

من تا یکم باقضیه کنارمیام میاد اینجا از اون برام خبرمیاره کلا انگیزه زندگیمو از دست میدم تا وقتی مادرم نیست که زندگیم آرومه تو آرامشم یجوری حداقل کنار میام ولی وقتی میاد اعصابم خورد میشه دلم مردن میخاد 

۶ماه بود ندیده بودمش بارداریم هم بهش نگفته بودم نمیدونست وضعیتم یکم خوب نبود استراحت مطلق شدم شوهرم ازجلوخودش رفت آورد خونم از اونموقع نه اشتها به غذا دارم نه میتونم تحملش کنم توخودم ریختم تا بره فقط دردم یه طرف اونم یه طرف

اصلا از حرفاش ناراخت نیستم با خودش ک چجوری مثل دشمن بامن برخورد کرد متنفرم خودشو چشم دیدنشو ندارم حالم بهم میخوره شوهرم رفته آورده اینجا فقط دارم تحمل میکنم تابره یکم نفس بکشم

من تا یکم باقضیه کنارمیام میاد اینجا از اون برام خبرمیاره کلا انگیزه زندگیمو از دست میدم تا وقتی ماد ...

عزیزم چرا خودتو عذاب میدی؟؟؟چرا به شوهرت نمیگی ببرتش خونش ؟؟بگو راحت نیستم مامانم باشع 

خودتم بگو حالت بهتره که بره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا خودتو عذاب میدی؟؟؟چرا به شوهرت نمیگی ببرتش خونش ؟؟بگو راحت نیستم مامانم باشع خودتم بگو حال ...

روم نمیشه چیزی بگم فقط دوروزه لب به غذا نزدم شوهرم فهمید راحت نیستم گفت به یه بهونه امروز میبرم 

من حتی ۶ماهه باردارم بهشون نگفته بودم خبرنداشتن شوهرم ازجلوخودش گفته بود 

عزیزم چرا خودتو عذاب میدی؟؟؟چرا به شوهرت نمیگی ببرتش خونش ؟؟بگو راحت نیستم مامانم باشع خودتم بگو حال ...

همش حسرت دخترای مردم رو میخورم که خوشبحالش مادر واقعی دارن کاش من همینم نداشتم بیشتر بهم ضرر رسونده تا سود خستم از خانوادع خودم 

همش حسرت دخترای مردم رو میخورم که خوشبحالش مادر واقعی دارن کاش من همینم نداشتم بیشتر بهم ضرر رسونده ...

عزیزمممم بجاش بچت یه مادر داره که همیشه پشتشه و هیچوقت بهش اسیب نمیزنه 

شوهرتم امروز مامانتو ببره نفس راحت میکشی 

سعی کن چیزای مثبتو خوبو ببینی تا راحت تر باشی عزیزم