2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شده داریم فوش میدیم بهمدیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم ولی نمیتونم عادت کنم هربار که میگه قلبم درد میگیره

مادره بزرگتره اون مریضه تو باید مراقبش باشی کمکش کنی برا این روز تو رو زاییده مثلا  شستن طدف مگه چقد سخته؟؟انتطار داری طدفا جمع شن اون بشوره خجالت بکش فردا ازدواج کردی سرت به سنگ میخوره اونوقته ک قدر نمادرتو میفهمی ولی فایده نداره

اسی مامان من مثل مادر شما یا شاید بدتر بودمن متاهلمو قیدشو زدم

من قیدشم میزنم خودش بلندمیشه میاد خونم رو اعصابمه روم نمیشه بگم برو‌خونت بزار تو‌آرامش باشم 😭😭😤😤😤

ببنید این حرف هایی که بنده زدم فقط میخواستم شما رو راهنمایی کنم که انشالله آینده ی خوبی داشته باشید اگر بین این دعوا دل مادرتون از ته دل بشکنه و یک نفرین بکنه آینده ی واقعا وحشتناکی خواهین داشت ولی اگر با شما دعوا کرد و شما مهربانانه بر خورد کنید و مادر شما شما را دعا کند آینده ی خوبی خواهید داشت

ببنید این حرف هایی که بنده زدم فقط میخواستم شما رو راهنمایی کنم که انشالله آینده ی خوبی داشته باشید ...

عزیزم مادر بودن فقط به زاییدن نیست فرهنگ وشعور درست تربیت درست هم میخاد خونه رو جهنم میکنن بعد میگن مادر احترامشو نگه دار

مثلا چیکار میکنع که اذیتی

حرفاش نیش و کنایه هاش خیلی اذیتم میکنه 

منو به زور شوهر دادن از اونموقع دلم ازش سیاهه میاد اینجا از خواستگارهایی ک خودش راضی نشد ازدواج کنم باهاشون از پیشرفتشون میگه و اعصابمو خورد میکنه

حرفاش نیش و کنایه هاش خیلی اذیتم میکنه منو به زور شوهر دادن از اونموقع دلم ازش سیاهه میاد اینجا از خ ...

ای عزیزدلمممم خدا بهت صبر بده 

تاپیکاتو‌خوندم هروقتتتتتتتت دلت خواست حرف بزنی یا دلتنگ‌شدی من هستم حرف بزنیم اروم شی

مرسی از اینکه درکم کردی 😥

درکت میکنم 

به خودتم سخت نگیر هروقت اذیت بودی گریه کن براش 

من خودم یه جداییو پشت سر گذاشتم و با کلی جنگیدن و تراپی رفتن تونستم یکم خودمو جمع و جور کنم با این حال گاهی دلم تنگ میشه