2777
2789

خانومای با تجربه و متخصص میخوام علائم و ویارهامو یگم از روی تجربه بهم بگید بنظرتون جنسیت نی نی گلم چیه؟🥰( قطعا مهم سلامتیه ولی کنجکاوم) رفلاکس و سوزش معده دارم چندباری بالا اوردم ساعت ثابتی نداره تهوعم، ضربانش زیر ۱۴۰, ویار بستنی یخی و سالاد الویه سالاد ماکارونی و خیارشور و الوچه لواشک و رب انار و اب انار و کلا چیزای خنک و ترش و شور دارم چیزای شیرینم میخورم‌ مثل شربت ابلیمو و بستنی دوس دارم... سرمایی شدم و دیگه جونم براتون بگه که اها از مرغ و گوشت و غذاهای کبابی متنفررررر شدم اسمشونم حالمو بد میکنه خب حالا بگید بنظرتون چیه فقط جان عزیزاتون میخواید مسخره کنید برید تاپیکای دیگه😃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز صبح بالااوردم،تو هفته ی هفتم هستم،یه دختر دارمویارم شبیه دختر مه،فکنم بچه خودم دخترهازشمابن ...

ان شاءالله تن هر دوشون سالم باشه😍 بنظر خودم بیشتر به بدن مادر بستگی داره تا جنسیت

من امروز صبح بالااوردم،تو هفته ی هفتم هستم،یه دختر دارمویارم شبیه دختر مه،فکنم بچه خودم دخترهازشمابن ...

اگه ویارت شلیه دخترته نی نی پسره 😉

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

ان شاءالله تن هر دوشون سالم باشه😍 بنظر خودم بیشتر به بدن مادر بستگی داره تا جنسیت

البته اره دیگه،من کلا لوسو ننر هستم،بدنم ضعیفه

الان زنداداشم ۸ماهشه بچشم دختره یبار آخ نگفته،تهوع هم نداشته

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40