2777
2789
عنوان

تو تلگرام شوهرم یه کانالی بود

360 بازدید | 27 پست

شوهرم یه مدته رمز گوشیش عوض کرده کلا من هی میپرسم رمزشو یه مدت بعد عوض میکنه 😒

اینبارم دیگه نپرسیدم ولی تلگرامشو من دارم زیاد تلگرام نمیره منم چک نمیکردم هی پیام میومد توجه نمیکردم دیشب گفتم بزار ببینم چیه رفتم حسابش دیدم یه گروه که احتمالا دوستاش اد کردن و با ربات هم چند بار تگش کرده بودن ولی منکه پیامی از شوهرم ندیدم 

حالا یه کانال بد تن فروشی هم بود خب احتمالا از همون گروه یا کسی ادش کرده یا باز دوستاش ادش کردن 

نفهمیدم کی ادش کرده ولی من دلم سیاه شده باردارم چند وقته بهش شک دارم تازه روبیکا هم نصب کرده درحالی که قبلا داشت آنلایت هم نمیشد الان میبینم هی آنلاین میشه اعصابم خورد میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین من هروقت میخوام سریال یا فیلم دانلود کنم ربات موردنظر مجبورم میکنن تو چندتا کانال عضو شم

اکثر کانال ها هم از لحاظ اخلاقی مورد دارن

مثلا صیغه یابی یا جن سی هستن

منم گاهی اوقات یادم میره بعدش حذفشون کنم

شاید شوهر شما هم اومده یه ربات چیزی بگیره مجبور شده تو این کانالها عضو شه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
بنظرم کار خاصی نکرده خواهشا با این افکار بر روحیه جنین ونوزاد درونت اسیب نرسون بیخیال باش

نمیدونم واقعا منم تو تلگرام فک نمیکنم کاری بکنه ولی دیت خودم نیس چند روزه حسس ششمم میگه چیری هست 

میخوام برم خونه مامانم وقتیم میرم اونجا همش فکر اینم که داره چیکار میکنه یعنی یهو کار اشتباهی نکنه 

شک آدموازبین میبره منم همینجوری ام داغون شدم بخدااا😥خستم اون کانالوبپاک بعدشم تامیتونی این شکاک ...

خیلی وقته بیخیال بودم ولی اخرین باری که رفته بودم خونه مامانم وقتی برگشتم مثل خنگ ها اومدم گوشیش چک کردم دیدم از یه آگهی تو دیوار شات برداشته کفش مجلسی که به پای منم نمیخورد بگم ب ا خرید بوده ولی بعد پیگیر شدم آگهی واقعا برا فروش بود ولی خب خیلی ها به معنی دیگه گرفته بودن و طرف زنگ زده بودن از اون موقع هم دیگه همش فک میکنم یکارایی میکنه 

فقط اینم نیس همش یه چیزای ریز میبینم ازش خستم از اولم شکاک بودم ولی سعی میکردم بیخیال بشم ولی نمیتونم 

نمیدونم واقعا منم تو تلگرام فک نمیکنم کاری بکنه ولی دیت خودم نیس چند روزه حسس ششمم میگه چیری هست میخ ...

اینقدر سختش نکن 

باور کن مسئله خاصی نیس ومن حس میکنم شوهرت اصلا درقید وبند این مسائل نیس نسبت به گوشی بیخیاله 

شما که نباید کنترل گر همه کس باشی .به خودت فکر کن .هرچی انرژی منفی بخودت وارد کنی بچت نا ارومتر میشه

خیلی وقته بیخیال بودم ولی اخرین باری که رفته بودم خونه مامانم وقتی برگشتم مثل خنگ ها اومدم گوشیش چک ...

دقیقامث منی😢منم هیچوقت دلم باشوهرم صاف نمیش خسته شدم هرکاری میکنم نمیتونم همش فک میکنم چشش ب این واونه   من واقعادرکت میکنم 🙁🤕

اینقدر سختش نکن باور کن مسئله خاصی نیس ومن حس میکنم شوهرت اصلا درقید وبند این مسائل نیس نسبت به گوشی ...

اخه همس تو اکسپلور اینستاش از این زنای باسن گندس کلا هیز بودنشو دیدم نمیتونم فراموش کنم 😔

اره به خودم و بچم ظلم میکنم ولی کلا حال روحیم خوب نیس همش دلم میخواد گریه کنم به جز مسایل شوهرم 

خیلی وقته بیخیال بودم ولی اخرین باری که رفته بودم خونه مامانم وقتی برگشتم مثل خنگ ها اومدم گوشیش چک ...

دقیقامث منی😢منم هیچوقت دلم باشوهرم صاف نمیش خسته شدم هرکاری میکنم نمیتونم همش فک میکنم چشش ب این واونه   من واقعادرکت میکنم 🙁🤕

دقیقامث منی😢منم هیچوقت دلم باشوهرم صاف نمیش خسته شدم هرکاری میکنم نمیتونم همش فک میکنم چشش ب این وا ...

دقیقا منم همینم دیگه باز همش مژگم اشکال نداره هر غلطی میکنه بزار بیخیال باشم ولی وسطاش کم میارم میترسم یه روزی اتفاقی بیوفته که نتونم دیگه تحمل کنم همش به فکرم میگم اون موقع بچه هام چیکار کنم🤦‍♀️