2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما خدا خودش شاهده که من دروان مجردی حتی ی دونه دوس پسر ساده و معمولی نداشتم اما همسر بی معرفت و بی ...

چقدر دلم برات سوخت

چه امتحان سختی شدی

پاک بودی ولی تهمت خوردی💔

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
اگر دوس داری بگو چه مشکلی داری شاید تونستم راهنمایی کردم

چقدتوگلی

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

من هم تا به امروز دوست پسر نداشتم خوشم نمیادولی بخدا خیلی ترسیدم

عزیزم حتما برو دکتر و خودت درمان کن خوشحال که اینجا بودی و این موضوع فهمیدی کاش منم قبلا از مسائل اطلاع داشتم من دختر چشم گوش بسته ای بودم هیچوقت در مورد مسائل جنسی با کسی حرف نزده بودم همیشه حسرت میخورم که ای کاش منم ی دوست داشتم تا شاید به اینجا نمیرسیدم 

چقدتوگلی

من خیلی تو زندگیم نامهربونی دیدم دلم میخواد به هرکسی که مشکلی داره کمک کنم 

دلم میخوا به تمام دخترای مجرد بگم برای خودشون ارزش قائل بشن 

دلم میخوا در مورد این مسائل بهشون بگم کمکشون کنم تا یکی نشن مث من 

عزیزم حتما برو دکتر و خودت درمان کن خوشحال که اینجا بودی و این موضوع فهمیدی کاش منم قبلا از مسائل اط ...

ممنونم از راهنماییت

ای کاش فصل جدیدی از زندگیتو که شروع کردی خدا برات خیر قرار بده

صبور باش و شجاع

خودتونم حتما تحت نظر پزشک باشید.

🧡

ممنونم از راهنماییتای کاش فصل جدیدی از زندگیتو که شروع کردی خدا برات خیر قرار بدهصبور باش و شجاعخودت ...

من بخاطر حرفایی که همسرم بهم زد رفتم عمل کردم الان از دوباره میخوام برم پیش دکترم یکبار دیگه چکاپم کنه

عزیزم حتما برو دکتر و خودت درمان کن خوشحال که اینجا بودی و این موضوع فهمیدی کاش منم قبلا از مسائل اط ...

من راجب بیماری و مسائل جنسی اطلاعاتم خوبه

در جریان هستم

اما از اینکه خدایی نکرده همسرم در اینده بگه علت چیز دیگه ایه ترسیدم

الهی خدا خودش به هردومون کمک کنه

من خیلی تو زندگیم نامهربونی دیدم دلم میخواد به هرکسی که مشکلی داره کمک کنم دلم میخوا به تمام دخترای ...

مگه توچته ک فک میکنی براعبرت خوبی؟ خوب بت پونصدو داده.. میدونی حس میکنم عذاب وجدان داره تهمت زده

اسی ب بقیه علتشاگف؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. 

ممنونم از راهنماییتای کاش فصل جدیدی از زندگیتو که شروع کردی خدا برات خیر قرار بدهصبور باش و شجاعخودت ...

توام برو دکتر عمل کن هر زمانی که خواستی ازدواج کنی گواهی بکارت و مقعد بگیر برای روز مبادا خوبه و حتما قبل ازدواج مشاوره برو