2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا چ قسمتی و حکمتی فقط شانس شااااانس

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
[QUOTE=364948219]برام دعا کنید با عشقم ازدواج کنم 🥺 🫀 من به عنوان یه خواهر میخوام بهت نصیحت کنم قب ...

گواهی چی؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

تا حدودی ... به نظرم بعضی از چیزا خواست خداست ولی بعضی چیزا هم دست خودمونه

اره شایدم خواست خداست بیماری من اصلا درد نداشت و من اذیت نمیشدم داداشم بواسیر داشت فکر میکردم چیزی عادی باشه و اصلا چیزی در موردش نمیدونستم که دخترای خراب اینجوری هستن 

گواهی چی؟

متاسفانه قبل ازدواج  نگرفتم 

اما خودش قبل ازدواج گفت میایی بریم گواهی بگیریم گفتم اره حتما میام هر وقت  خواستی بگو تا باهم بریم بگیرم ولی شب همون روزی که این حرف بهم زد تماس گرفت گفت نیازی نیست که گواهی بگیری و بهم گفت این حرفم به کسی نزن خودش  نیومد که بریم بگیریم 

متاسفانه قبل ازدواج نگرفتم اما خودش قبل ازدواج گفت میایی بریم گواهی بگیریم گفتم اره حتما میام هر وق ...

یعنی بازم همچین رسوماتی هست؟

برا مردا هم انجام میشه؟

والا من یکم مشکل دارم با این قضیه ای کاش دو طرفه انجام میشد

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

تا حدودی ... به نظرم بعضی از چیزا خواست خداست ولی بعضی چیزا هم دست خودمونه

همسر من تو دوران مجردیش خیلی دوس دختر داشته و زن باز بوده بنظرم خدا خواست اون با من امتحان کنه و تقاص کاراش پس بده 

یعنی بازم همچین رسوماتی هست؟برا مردا هم انجام میشه؟والا من یکم مشکل دارم با این قضیه ای کاش دو طرفه ...

اره این رسومات هست هر وقت خواستی ازدواج کنی این کار انجام بده 

اره این رسومات هست هر وقت خواستی ازدواج کنی این کار انجام بده

ببخشید ولی از پسر هم تست نمیگیرن مگه؟

اره شایدم خواست خداست بیماری من اصلا درد نداشت و من اذیت نمیشدم داداشم بواسیر داشت فکر میکردم چیزی ع ...

یعنی شما هم بخاطر بواسیر جدا شدین؟چون همسرتون معتقد بود علتش یبوست نبو

منم بواسیر و یبوست دارم الان اینو گفتید میترسم

همسر من تو دوران مجردیش خیلی دوس دختر داشته و زن باز بوده بنظرم خدا خواست اون با من امتحان کنه و تقا ...

اما خدا خودش شاهده که من دروان مجردی حتی ی دونه دوس پسر ساده و معمولی نداشتم اما همسر بی معرفت و بی منطق من خیلی بهم تهمت زد 

یعنی شما هم بخاطر بواسیر جدا شدین؟چون همسرتون معتقد بود علتش یبوست نبومنم بواسیر و یبوست دارم الان ا ...

اره دقیقا میگفت بواسیر فقط بخاطر رابطه مقعدی هستش 

باورت میشه داداش خودش بواسیر داشت میگفتم اونم بخاطر رابطه این مریضی گرفته هیچی جوابم نمیداد منطق نداشت 

شما مجردی ؟

همسر من تو دوران مجردیش خیلی دوس دختر داشته و زن باز بوده بنظرم خدا خواست اون با من امتحان کنه و تقا ...

خب همینه دیگه

مردای زن باز  بددل میشن چون خودشون آدمای درستی نبودن

کاش به این مورد مهم توجه میکردی که ازدواج یه دختر درست با یه پسر ناصالح این عواقبم داره

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.