2777
2789

میکنیم از رو نمیره .قبلا نتیجه رفت وامدهامون چیزی جز تفرقه انداختن بین اعضای خانوادم .حسادت و ازدست دادن چیزایی که اون حسرتشونو میخورد .غیبت کردن پشت مردم .دروغ گفتن های بی دلیل و پی در پی .بی احترامی .نفرین کردن باخنده توی صورتمون .حرص خوردن ازاینکه که چرا همه سالمن و بابای من زود مریض شد (اسم میاره وبا حرص میگه این که سنش بالاس  چرا سالمه چرا چیزیش نمیشه )وخیلی چیزا دیگه نداشت .

لایک نکنید .توروخدا 

من خیلی راحت کنسل میکنم این مهمان ها رو قشنگ میدونن سر میدونم

تا میگه امشب میایم میگم امشب دعوتیم 

خونه کی ؟خونه فلانی

خب فردا شب میایم

بردا شبم ما که فلانی دعوت کرده

تا کم کم از رو بره و نیاد

مثبت اندیش😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی راحت کنسل میکنم این مهمان ها رو قشنگ میدونن سر میدونمتا میگه امشب میایم میگم امشب دعوتیم خون ...

عزیزم اینا اطلاع نمیدن یهو  پشت درن 

لایک نکنید .توروخدا 
راه ندینمیگم اخه نمیدونم چه نسبتی داره ...وایابابقیه هم اینطورهقبلا اینطور بوده یاتازه دعوا شده یاال ...

کلا کسی این زن رو راه نمیده .شوهرش خوبه و زن ذلیله .شوهرو میدازه جلو بعد خودشم میاد .بخاطر این شوهره هم سبک میشه جلو همه

لایک نکنید .توروخدا 

خب یه اشاره‌ای کن که طرف چه نسبته نزدیکی داره.. اگر نسبتش نزدیکه و نمیشه کاریش کرد یه راهکار بیشتر نیست اونم اینه که هر وقت خونتون میاد حرف میزنه تی‌وی رو روشن کنید برید چایی دم کنید با گوشیتون کار کنید آماده شید که مثلا میخواین برید بیرون یا کلا هرچی میگه فقط نگاهش کنید به مرور وقتی میبینه کسی تحویلش نمیگیره رفت و آمدش رو کم میکنه...

اگرم غریبه‌ست که کلا جوابشو نده بیخود میکنه انقد پیگیره...والا مردم اعصابه فامیلو ندارن غریبه بیاد آویزون بشه دیگه خیلی زور داره

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
عزیزم اینا اطلاع نمیدن یهو پشت درن

خب منم یه مدت فهمیدن که الکی میگم

با خانواده پا میشدن میامدن در رومیکندن

و .....و یبار گوشیمم روشن بود ۱۰۰بار زنگ زدن

منم گفتم حمام بودم وقتی دیدم ۱ساعت گذشت

گفتم فک کردم گداس

که پیله کرده 

مثبت اندیش😇