2777
2789

[QUOTE=365017161]تویه عادم ارومو باحوصله ای... مهربونودوس داشگتنی فک کن من ازطرف خداامشب اومدم واشناشدم•~~ باورکن ا ...[/QUOTE

فداتشم قشنگم 🫂♥️

اره من خیلی اروم صبور بودم خودشم میگفت حتی خانوادش میگفت تو چجوری تحمل کردی چیزی نگفتی همه برام ناراحت بودن 

امیدورام خدا برام جبران کنه دلم خیلی شکسته 🥺

تویه عادم ارومو باحوصله ای... مهربونودوس داشگتنیفک کن من ازطرف خداامشب اومدم واشناشدم•~~باورکن اون ز ...

من از همسرم ۱۴سال کوچیکتر بودم اما همیشه حواسم بهش بود دلم براش میسوزه تنها کسی که به فکرش بود من بودم تنها کسی هم که میتونست اون تحمل کنه بازم من بودم اما خودش نخواست خیلی وقتا براش مادری میکردم اما اون بی معرفت بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تویه عادم ارومو باحوصله ای... مهربونودوس داشگتنیفک کن من ازطرف خداامشب اومدم واشناشدم•~~باورکن اون ز ...

برام دعا کن دلت پاکه 

فک میکنم دیگه نتونم ازدواج کنم 

من تا ۶ماه اصلا نه به خانواده خودم چیزی گفتم نه به خانوادم همسرم اما دیگه تحملم تموم شد به هر دوتا ...

عزیز دلم خودتو سرزنش نکن 

نامزد شما یک فرد شکاک بود و بد اخلاق 

متاسفانه تعدادشون کم نیست

بسیار پایبند به عقاید خودشونن

میفهمم شما بیشتر از هرچیزی از سرنوشتت غصه میخوری

هرچند بنظرم اونجوری که فکر میکنی نیست  از نظر ما شانس آوردی همین الان تموم شد 

خدارو شکر کن بچه ای در کار نیست

اینجور مردها هیچ زنی رو خوشبخت نمیکنن

مطمئن باش یروز میفهمی بدتر از اینشو با شخص دیگه ای انجام میده مرد شکاک زندگی رو به کام زن و بچه تلخ میکنه ‌. 

عزیز دلم خودتو سرزنش نکن نامزد شما یک فرد شکاک بود و بد اخلاق متاسفانه تعدادشون کم نیستبسیار پایبند ...

اره حرفاتون قبول دارم ولی خب غمگینم از سرنوشتم من دختر خیلی مظلومی بودم خیلی نامهربونی دیدم 

اره حرفاتون قبول دارم ولی خب غمگینم از سرنوشتم من دختر خیلی مظلومی بودم خیلی نامهربونی دیدم

عزیز دلم

میفهمم شما دختر پاک و مهربون بودین و هستین

زمان باید بگذره تا یکم پخته تر بشید .

من کامل حرفاتو خوندم 

بخدا بدترشو ما بین اطرافیان دیدیم

بعضیاشون صبور بودن و کنار اومدن

بعضیاشون خودشونو آزار میدادن

واقعیتو بگم شما خیلی بی تجربه بودین 

از هر لحاظ که فکرشو میکنم 

شما مشکلی نداشتید و ندارین بواسیر هم در بعضی مواقع بخاطر س×ک×س ایجاد میشه نه همیشه بیشتر بخاطر مشکلات گوارشی مثل اسهال و یبوسته

نامزد شما شکاک بود شما با فرد ناسالمی از لحاظ ذهنیت و عقیده عقد کرده بودین

ای کاش هیچوقت با کسی که این همه سال باهاتون اختلاف سن داشت نامزد نمیکردین

و از همه مهمتر بهتر تر تحقیق میکردین

هرگز و به هیچ عنوان به خودت اَنگ بیماری و علت طلاق نزن

جدای از اینا خودتو ورد زبون مردم نکن

عزیز دلممیفهمم شما دختر پاک و مهربون بودین و هستین زمان باید بگذره تا یکم پخته تر بشید .من کامل حرفا ...

مرسی عزیزم محبت داری 

خیلی تحقیق کردیم همه گفتن خوبه اما بعضی از اخلاق و رفتار فقط تو زندگیه زناشویی مشخص میشه 

به کسی در مورد طلاقم چیزی نگفتم ،،گفتم اخلاقمون بهم نمبخورد البته همه مردم میدونن که من دختر بودی بودم میگن اون پسر لیاقت تو رو نداشته 

مرسی عزیزم محبت داری خیلی تحقیق کردیم همه گفتن خوبه اما بعضی از اخلاق و رفتار فقط تو زندگیه زناشویی ...

خواهش میکنم

دقیقا بعضی رفتارا تو زندگی مشترک آشکار میشن

واقعا هم اخلاقاتون بهم نمیخورد

شما آبرومند هستین

برات خوشبختی ارزو میکنم

مطمئن باش خدا یجایی هواتو داسته🕊

خواهش میکنمدقیقا بعضی رفتارا تو زندگی مشترک آشکار میشنواقعا هم اخلاقاتون بهم نمیخوردشما آبرومند هستی ...

اره حتی خانوادشم تعجب کردن و نمیدونستن که تا این حد مشکل داره 

فداتشم عزیزمی 🙏🌹

خواهش میکنمدقیقا بعضی رفتارا تو زندگی مشترک آشکار میشنواقعا هم اخلاقاتون بهم نمیخوردشما آبرومند هستی ...

من سپردم به خدا ی روز که حالم بد بود داشتم با خدا حرف میزدم بهش گفتم خدا اگر من قرار خوشبخت بشم این زندگیو درست در غیر این صورت من اگر التماستم کردم درستش نکن 

شایدم حکمتی درش باشه که من نمیدونم