am6074 مدیر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 380 عنوان به قسمت و سرنوشت اعتقاد دارین | مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 118 پست خانما شما به اینکه میگن قسمت و سرنوشتت از قبل نوشته شده اعتقاد دارین؟ دیروز | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lost_in_heaven عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3380 عزیزم خجالت نداره برای اینده این کار انجام بده من که انجام ندادم خیلی پشیمونم و حسرتش تا اخر عمرم رو ... چرا چیشده مگه 😔 عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
am6074 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 380 من نمیدونم منظورت از خراب شدن زندگی چیه ....ولی باور کن درکت میکنم!!!میدونی چیع؟؟؟من خیلی وقته در حا ... همین که مطلقه شدم یعنی خراب شدن زندگی احساس میکنم ایندم نابود شده
am6074 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 380 چرا چیشده مگه 😔 شوهرم بخاطر مریضی بهم تهمت خراب بودن میزد
melvine عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 327 از من به تو وصیت همه پسرا شرایط ازدواج دارنهر کی میگه ندارم دروغ میگه نه عزیزم ایشون تصادف کردند و مشکل جسمی پیش اومده براشون و بخاطر همین شغلشون رو از دست دادند و به دنبال شغل جدید هستن کدوم خانواده ایی به آقا پسری که درآمد و شغل نداره دختر میده؟!قضاوت نکنیم عزیزم همه مثل هم نیستن🥲😅 برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀 کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)
am6074 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 380 من نمیدونم منظورت از خراب شدن زندگی چیه ....ولی باور کن درکت میکنم!!!میدونی چیع؟؟؟من خیلی وقته در حا ... شما چه مشکلی دارین ؟
am6074 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 380 نه عزیزم ایشون تصادف کردند و مشکل جسمی پیش اومده براشون و بخاطر همین شغلشون رو از دست دادند و به دنب ... انشالله اگر با هم خوشبخت میشد تو سرنوشت هم قرار بگیرین در غیر این صورت نه
lost_in_heaven عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3380 همین که مطلقه شدم یعنی خراب شدن زندگی احساس میکنم ایندم نابود شده قربونت برم....میتونم بپرسم چن وقته؟؟؟ عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
lost_in_heaven عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3380 شوهرم بخاطر مریضی بهم تهمت خراب بودن میزد وای وای 😔 عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
lost_in_heaven عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3380 نه عزیزم ایشون تصادف کردند و مشکل جسمی پیش اومده براشون و بخاطر همین شغلشون رو از دست دادند و به دنب ... وااااای چه بد خیلی ناراحت شدم ایشالله زودتر خوب میشه 😔 عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
am6074 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 380 قربونت برم....میتونم بپرسم چن وقته؟؟؟ من از پارسال مهر با همسرم قهر کردیم بعدش من کوتاه اومدم هر چی گفت قبول کردم اما همسرم دیگه نمیخواست زندگی کنه یک سال دو ماه منتظرش موندم اما اون نخواست منم دیگه مجبور شدم رفتم درخواست طلاق دادم
lost_in_heaven عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3380 شما چه مشکلی دارین ؟ وااای عزیزم اونقدررررر مشکل دارم اصلا قابل شمارش نیست عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
am6074 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 380 وای وای 😔 بله ادما نامهربون شدن همسرم مر خوبی بود اما متاسفانه ذهنش بیمار بود شکاک بد بین
am6074 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 380 وااای عزیزم اونقدررررر مشکل دارم اصلا قابل شمارش نیست متاهلی ؟
am6074 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 380 وااای عزیزم اونقدررررر مشکل دارم اصلا قابل شمارش نیست انشاالله که مشکلاتتون حل بشن و به ارامش برسین
lost_in_heaven عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3380 متاهلی ؟ نه مجردم عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ