2777
2789

آره

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

آره دارم 

ولی خدا کنه سرنوشتم و صلاحم با اون چیزی که توی دلم هست و خواست خودمه یکی باشه🥺

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=364948219]برام دعا کنید با عشقم ازدواج کنم 🥺 🫀 من به عنوان یه خواهر میخوام بهت نصیحت کنم قب ...

برای بکارت عزیزم؟!

اون که حتما میرم نه برای ثابت کردن باکره بودنم فقط برای اینکه ببینم بکارتم از چه نوعی هست و چه مراقبت های باید انجام داد ...

البته طرف مقابلم آدم بسیار با فرهنگ و متشخصی هست و همه این هارو میدونه و براش اهمیتی نداره 

ولی راستش خیلی خجالت میکشم برم برای معاینه 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

اون اقام شمارو دوس دارن ؟

بله دارند 

ولی در ارتباط نیستیم واسطه بینمون هست 

ولی شرایط ازدواج ندارند الان من هم موندم توی بلاتکلیفی و یه دل عاشق و گرفتار

برای بکارت عزیزم؟!اون که حتما میرم نه برای ثابت کردن باکره بودنم فقط برای اینکه ببینم بکارتم از چه ن ...

اداما هر چقدر که محترم باشن اما ی جایی ممکن ی رفتار دیگه از خودشون نشون میدن  اما لازم قبل ازدواج این کار انجام بدین 

برای بکارت عزیزم؟!اون که حتما میرم نه برای ثابت کردن باکره بودنم فقط برای اینکه ببینم بکارتم از چه ن ...

عزیزم خجالت نداره برای اینده این کار انجام بده من که انجام ندادم خیلی پشیمونم و حسرتش تا اخر عمرم رو دلم میمونه 

بله دارند ولی در ارتباط نیستیم واسطه بینمون هست ولی شرایط ازدواج ندارند الان من هم موندم توی بلاتکلی ...

خیلی خوبه امیدورام شرایطتون فراهم بشه باهام ازدواج کنید 🤲

من زندگیم خراب شده همش ناراحتم افسردگی گرفتم اطرافیانم برای دلداریم همش میگن قسمتت بوده اما من بازم ...

من نمیدونم منظورت از خراب شدن زندگی چیه ....

ولی باور کن درکت میکنم!!!

میدونی چیع؟؟؟

من خیلی وقته در حال جنگ هستم . جنگ برای ارامشم . برای اینکه خودمو نجات بدم . میدونی چرا ؟؟؟ چون واقعا نمیتونم قبول کنم حقم این باشه. 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
بله دارند ولی در ارتباط نیستیم واسطه بینمون هست ولی شرایط ازدواج ندارند الان من هم موندم توی بلاتکلی ...

از من به تو وصیت 

همه پسرا شرایط ازدواج دارن

هر کی میگه ندارم دروغ میگه