2777
2789
عنوان

پسر لپم رو کشید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 36 پست
یه بار دست روی کتفم گذاشت گفتم ولی خب پرو شده چیکار کنم ؟

تف میکنی رو دستت چکو اماده میکنی میخوابونی گوشش 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

حالا تو اینو میشناختی اومد لپتو کشید

من تاحالا تو عمرم حتی پسررو یبارم ندیده بودم اومد دستمو گرف

پنج دیقه تو شوک بودم

بعدش که از حالت ماتریکس خارج شدم شروع کردم جیغ داد🥲😂

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه وقتی جنس مخالف بشه رفیق،این حرکاتم کنارش داره دیگه،الان دخترا با دخترا یا پسرا با پسرا که رفیقن مگه از حرکات ندارن؟خب اگه اسم اینم گذاشتی رفیق🙄 اینارو هم باید قبول کتی دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
معلومه خوب بهش نفهموندی ک جرات کرده همچین کاری کنه

عنوان تاپیک خوندم بعد کامنت تو معلوم بود  فکر کردم راجبه پسرشه با کامنتت خوف کردم  

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

یه بار دست روی کتفم گذاشت گفتم ولی خب پرو شده چیکار کنم ؟

کات

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤