2777
2789
عنوان

هومیوپاتی یا روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 33 پست
مطمنی شما مگه میشه داروهای هومیوپاتی خیلی بالاس. چجوری دارو رو بهشون داد همونجا تو اب قاطی میکنه همو ...

نه همونجا نداده بود 

آورد خونه 

برای وز وز گوش مادرم آنلاین ویزیت شدیم ،دارو و ویزیت و پول پست دارو رو هم شد ۳۵۰ تومان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 13/14تا میده برای خونه حدود 36 روز بعد دولباره میریم

دکتر سرشناسی هم هست

حتی کتاب هم نوشته راجب ،هومیوپاتی 

بزنی تو گوگل اطلاعاتش میاد بالا 

چقدر م ازش راضین 

از حق نگذریم داداش من خیلی خیلی خوب شد 

من الان نگاه میکنم بهش حسرت میخورم 😁😁

اوووه چه خبرع دکتر فاضل حمید بهنام ،تو کرجهویزیتش و داروهاش روهم ۲۵۰ تومانه داداشم واسه افسردگیش رفت ...

هومیوپات خوب تو کرج ارش جعفری پور هستش 

ولی منم شنیدم داروهاش گرونه و با بیمه نیست 

اما خب فامیل ما مثلا دیسک کمر داشت وباید عمل میشد این با طب سوزنی درمانش کرد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دکتر سرشناسی هم هستحتی کتاب هم نوشته راجب ،هومیوپاتی بزنی تو گوگل اطلاعاتش میاد بالا چقدر م ازش راضی ...

اصلا خیلی عجیبه این هزینه  دکتر خودم واقعا زیاد میگیره باید عوضش کنم خودت هم برو وقتی نتیجه داده

اصلا خیلی عجیبه این هزینه دکتر خودم واقعا زیاد میگیره باید عوضش کنم خودت هم برو وقتی نتیجه داده

اسم دکترت چیه؟

اتفاقا منم دکتر همیوپات میشناسم تو همون کرج

فامیلای ما همگی از شهر دیگه میرن پیشش و میگن همشون هزینه هاش گرونه و داروهاشم همینطور

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ناهیدی اذر

خاله من دیابت 1 داره

از وقتی میره پیشش انسولینشو خیلی اورده پایین 

عمومم دیسک داشت شدید ولی نتیجه گرفت خوب شد

اسم دکترشون چیه

آرش جعفری پور 

تو 45 متری گلشهره

من یه بار بچه بودم رفتم پیشش ولی ادرسش فکر کنم سرچ کنی دقیق هست

درمانش نتیجه میده ولی طول میکشه یکمم عجیب غریبه

مثلا اب میده بخورن تو اب از طریق امواج یا نمیدونم چجوری دارو منتقل میشه بهش همون اب رو میخورن

آرش جعفری پور تو 45 متری گلشهرهمن یه بار بچه بودم رفتم پیشش ولی ادرسش فکر کنم سرچ کنی دقیق هستدرمانش ...

دارو هاشو میده خو.نه یا همونجا؟؟؟ آب که نیست داروئه ولی مثل آب شفافه یا منظورت همون آب خالیه

دارو هاشو میده خو.نه یا همونجا؟؟؟ آب که نیست داروئه ولی مثل آب شفافه یا منظورت همون آب خالیه

نه فکر کنم همون ابه از طریق امواج میفرسته ... دقیق نمیدونم چون خودم خیلی وقته نرفتم

از راه دورم اخه میشه ویزیت کرد مثلا زنگ بزنی بهش مشکلتو بگی 

چون ما کرج نیستیم 

فقط عموم چون دیسک داشت مجبور بود هر هفته حضوری بره برای طب سوزنی چون چاره دیگه ای نداشت

داروهای داداش من ،قرص های ریز سفید رنگه،که باید دور از امواج موبایل نگه داشته بشه 

و در جای تاریک 

میندازه تو لیوان ،یک چهارم آب رو میخوره ،بقیه اش رو میریزه دور 

مامانمم همینطور برای وز وز گوشش مصرف کرد