من کنکوریم اجیم همش عادت داره با اسپیکر اهنگو زیاد کنه منم گفتم خب نکن من حتی تایم استراحتمم اذیت میشم دوستندارم تو سر صدا باشم میگه تو همه ارامشمونو میگیری و فلان
بعد تازه خوته اپارتمانیه خیلی زشته اهنگ بزاری صداشم زیاد کنی همسایه ها اذیت میشن اگ ویلایی بود یچیزی
بعد الان اهنگ گذاشته بود منم تو اتاق هیچی نگفتم اصن بعد مامانم برگشت بش گفت کمش کن و فلان بعدم اون قهر کرد بعدم جفتشون فوش میدن بمن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من واسه کنکور و امتحانای مدرسه درس میخوندم و صبح زود بیدار میشدم و باید مثل روح تو خونه حرکت میکردم چون مامانم مدام غر میزد که سر و صدا کردی نذاشتی بخوابم! همیشه همین بود جای اینکه تشویقم کنه.
حالا که دیگه درسم تموم شده و ازدواج کردم و معلم شدم حرف از درس خوندن که میشه از من تعریف میکنه!
دلم میخواد بهش بگم این تعریفای الان اصلا به دردم نمیخوره کاش اون موقع بیشتر درکم میکردی و مایه عذابم نمیشدی