2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 201306 بازدید | 2217 پست
😭😭😭😭😭😭 باور میکنی ما سالی یه بار شیرینی اونم عیدا میخوردبم

ما هم همین بودیم خواهر واقعا من نمی‌دونم وقتی پدر و مادر هامون شرایط خودشون خوب نبود برای چی هی بچه میووردن که چی بشه به گرسنه هاشون اضافه بشه ؟؟؟ من نمی‌دونم چه اجباری داشتن بچه بیارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا الان اگه همه ی دنیارم بهم بده فرقی بحالم نداره چیزی خوشحالم نمیکنه

عزیز پیش روانشناس رفتین تابحال؟ 

خیلی از ما بخاطر گذشته ای که داشتیم یه سری تله های ذهنی داریم که میتونه د تعاملات و احساسات الانمون اثر بذاره 

و روانشناس کمک میکنه ک بتونیم از اون تله های ذهنی رها بشیم ،

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
عزیز پیش روانشناس رفتین تابحال؟ خیلی از ما بخاطر گذشته ای که داشتیم یه سری تله های ذهنی داریم که میت ...

دوبار رفتم پیش روانشناس نتیجه نداد باید چندجلسه بری اونم روانشناس درست حسابی ولی روانپزشک زیاد رفتم قرص آرامبخش میدن

من چی بگم...پول بود زیاد هم بود.ولی پدرم خسیس بود‌.از اون بدترررر مادرخودخواهم بود😭😭😭 همه چی رو برای خودش میخواست و من همیشه لخت و بی لباس بودم همیشه تحقیر شدم از بی لباسی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

خونمون یه اتاق ۲۰ متری بود و هیچوقت اناق خواب نداشتم،روم نمیشد دوستام خونمون دعوت کنم یبار که یه دوستم اومد در کمد دیواری باز کرد گف اینجا اتاقه؟بعد دید کمده 

آب شدم رفتم تو زمین

یبارم بچه دختر عموم ک وضع مالیشون عالیه و بچه ی ۷ ساله کل لباساش برند از سایتای خارجی اومد اونموقع به من ۲۰ ساله گفت پس خونتون چرا اینجوریه تو چرا اتاق نداری

و ……

تو دانشگاه دوستم درای قدیمی خونمون برای یکی از همکلاسیای پسرش تعریف میکرد میخندیدم منم دیگ میخندیدم چون دیگ چی میگفتم بهشون اخه

یا هیچوقت حریم شخصی نداشتم هیچوقتتتتتت

از چی بگم خاهر بهترین سالای زندگیم تو بدترین مکان ممکن گزشت 

من به قدری لباس نداشتم که توی دوره نامزدی خانواده شوهر برام لباس می‌خریدن 😢نگم چقدر تحقیر میشدم نگم ...

چقدر این خاطرات آشناست😢😢😢😢😢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من لباس مجلسی نداشتم، اقوام درگوشی میگفتن فلانی بهمون حسادت میکنه چون لباس نداره ،من فقط ۱۲ یا ۱۳ سا ...

خدا لعنت کنه فامیلو

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

اره فعلا تا جا داره تحمل میکنم واسه مرگ همیشه فرصت هست

چقدر قشنگ گفتی 

واسه مرگ همیشه فرصت هست!!

خیلی خوب بود آفرین بهت 

یه تلنگری بود برام ممنونم ازت ❤️❤️❤️

امیدوارم روزی برسه که بگی ارزششو داشت که صبر کردم 🥰

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
قبلا ضعیف بودیم الان خسیسن مثلا من برای بیرون یه دست لباس بیشتر نداشتم بعد بچه یکی از فامیلامون گفت ...

وای از آدمایی که گیر میدن به لباسی که میپوشی

انگار آدما بدشون میاد هر روز لباسای رنگارنگو مختلف بپوشن قشنگ مشخصه برای ضایع کردن طرف اینو میگن