2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 100553 بازدید | 1250 پست
ممنونم عزیزم ،من خیلی حافظه ضعیفی دارم نمیدونم چرا اینا از یادم نمیره ،کاش خدا خودش یه نظر به دلمون ...

انشاالله میشه هیچ وقت بهشون فکرنکن .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بدتر از اینا هم بهم تجاوز شد هم ازم سواستفاده شد بابام بخاطر فقر خودکشی کرد خواهرام تو تالار کل ...

ای خدا قلبم خیلی شکست 💔خدایا به داد بنده هات برس

من داشتم غصه مشکلات خودم رو میخوردم تا اینکه این پیامت رو دیدم تو خیلی بیشتر از من زجر کشیدی خیلی امیدوارم این روزای سختت تموم بشه  😭😭😭

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
من یادمه مادرم یک کیلو یک کیلو برنج میخرید....ماه به ماه بود در حسرت برنج خالی بودیم...یه بار ماه رم ...

منم بچه بودم تو حسرت برنج بودم ،میرفتیم خونه مادربزرگم مثل قحطی زده ها تند تند برنج خالی اضافیشونو میخوردم ،نگاه پر ترحم خالم یادم نمیره، حتی یه بار بهم گفت اینجوری غذا نخور مردم میگن گدا گشنس 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
اره خیلی فرق کرده عزیزم حداقل الان غصه لباس نمیخورم ولی اینقدر تحقیر شدم هیچی بهم نمیچسبه

عزیزم من جای شما نیستم درکت کنم اما به نظرم شما که طعم سختی رو چشیدی الان که خوب شده وضعت بیشتر میتونی لذت ببری که اون ادمی که خیلی پولداره شاید  همه چی براش عادی شده باشه 

ممنون عزیزم کاش همه خاطره های بد رو یه روزی کامل از دلم و ذهنم پاک کنم

همین که میگی کااااش یعنی خودتم دودل هستی که فراموش کنی یا نه، ناراحت نشی خودآزاری داری دوست داری با تکرار گذشته همش خودتو اذیت کنی دلت برای خودت بسوزه بدنت چه گناهی کرده که با تکرار این خاطرات همش فرسوده میشه، تو رو خدا هر وقت یاد گذشته افتادی یه سیلی به خودت بزن و پاشو فکرتو جای دیگه درگیر کن  

هیچی برات مهم نباشه .تا میتونی زندگی الانتو بکن

کاش بشه ،حس میکنم کل زندگیم که می گذشت و نرمال بود اون دوره بود ،الان حس زندگی ندارم ،همه چی واسم شبیه همه فقط میگذرونم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
خدا الان اگه همه ی دنیارم بهم بده فرقی بحالم نداره چیزی خوشحالم نمیکنه

توروخدا این حرف رو نزن مطمئنم زندگیت خوب میشه مطمئنم صبر داشته باش و تلاش کن 🥲

ما هم خیلی سختی کشیدیم ولی الان زندگیمون بهتره مطمئنم زنگی تو هم خیلی بهتر میشه💔

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
کاش بشه ،حس میکنم کل زندگیم که می گذشت و نرمال بود اون دوره بود ،الان حس زندگی ندارم ،همه چی واسم شب ...

چرا عزیزدلم .بشین باخداحرف بزن .من اینجوری آروم شدم .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .