2777
2789

یه خواستگار دارم اوکی بود تقریبا خیلی چیزامون. دو سه جلسه فقط حرف زده بودیم‌. گفتم اهل دخانیات هستین؟ چون واقعا خیلی برام مهمه و خط قرمزمه از سیگار متنفرم. گفت قبلنا چند سال پیش چند باری قلیون بوده فقط که اونم دیگه نمیکشم. حالا بعد سه جلسه یه شب حدودا ساعت ۷ با مامانم رفتیم یجا لباس فروشی، همینکه رسیدیم دم در قبل اینکه از ماشین پیاده شیم پسره رو دیدیم که دقیقا از جلو ماشینمون رد شد و سیگار دستش بود و راحت داشت میکشید. کااااملا مطمئنیم که خودش بود هم چهره هم لباساش دقیقا خودش بود. حالا بهشون خبر دادیم و گفتیم نه. ولمون نمیکنن هی خودش و مامانش زنگ میزنن میگن ما فیلمای دوربین محل کارشو داریم ک اون ساعت اونجا بوده و بعدش اومده خونه.. حالا جالبه مامانش میگه خونه بوده خودش میگه سرکار بوده، بهمون میگن اگه نظتون منفیه چرا تهمت میزنین :/ حالا اصراااار دارن به ما ثابت کنن و ادامه بدن خواستگاریو🤦🏻‍♀️ حالا واااقعا پشیمونیم چرا همونجا ک دیدیمش نرفتیم جلو مچشو بگیریم🤦🏻‍♀️ 

کاش عکس میگرفتی ازش

بخدا فک نمیکردیم اینقدر دردسر بشه. و هم اینکه شب بود چیزی نمیوفتاد تو عکس. فقط تو فکرمونه عصر بریم اون لباسفروشیه ازش بخوایم فیلمای اون ساعتو بهمون نشون بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش فقط جواب منفی میدادین و دلیل نمیاوردین. ادامه هم بدین چون مطمئنین این کدورته میمونه. ممکنه بعدا لج کنه تلافی و...

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
بخدا فک نمیکردیم اینقدر دردسر بشه. و هم اینکه شب بود چیزی نمیوفتاد تو عکس. فقط تو فکرمونه عصر بریم ا ...

خانوادگی دروغگو و ماله کش تشریف دارن یه چیزیم طلب کارشدن .

لایک نکنید .توروخدا