2777
2789
عنوان

اگ کار نکنی باید جلو شوهرت گدایی کنی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3046 بازدید | 214 پست
هرچی عزیزم از صبح بیدارشه چیکار کنه تو خونه۱۲ بیدار میشه به کاراش میرسه تا شب که شوهرش بیادواقعا به ...

خوب وقتی اینطور میگه که یه خانوم شاغل باید 7 بیدار شه و کلی پز تا 12 خوابیدنو بده معلومه شاغلا هم جواب میدن تا ظهر خوابیدن افتخاری نداره تازه خانوم خونه دار هم کم کار نداره مگه اینکه نخواد کار کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلن مهد کودک رعایت بچه ها رو نمیکنه  من خودم یه مدت تو مجردی اونجا بودم مدیر های مهد فقط چند تا دختر دانشجو میگیرن  بهشون حقوق میدن  ک کار کنن و اونا هم اصلن تعلیم تربیت درست حسابی ندارن

خوب وقتی اینطور میگه که یه خانوم شاغل باید 7 بیدار شه و کلی پز تا 12 خوابیدنو بده معلومه شاغلا هم جو ...

بابا بنده خدا اومد گفت من سرع کار نمیرم تا ۱۲ ظهرم خوابم

پریدن بهش ارع فکر کردی افتخار داره تا ۱۲ خوابی و تو بدبختی هیچی بلد نیستیو کلی توهین کردن بهش مقصر شاغلا بودن وگرنه اون خانوم فقط راجب خودش نظر داد نه بقیه

دیگه دید ول کنش نیستن آخرش گفت اونیم که میره سرع کار از نظر من حماله

منم جای ایشون بودم وقتی میدیدم هی دارن توهین میکنن همین جوابو میدادم

متاهل🩷🍃
بله.میگم که یه سری چیزا قانونه حالا هرچیم حق و حقوق بگیری مهم اینه اجرا شدنش تو دادگاه های ما امکان ...

دقیقا. دیشب یه بنده خدایی تاپیک زده بود میگفت با نامزدم طی کردیم مهریه نگیرم بجاش حق کار و تحصیل و طلاق رو میگیرم....من چی بگم اخه🤦🏻‍♀️😄بهش میگم تنصیف اموال چی؟ میگم لااقل یکم مهریه بذار میگه همین الان بهم گفتن پولکیه.

بحث مادی مهریه مطرح نیس. بااین دادگاه ها سالی نیم سکه هم بهت نمیدن مهریه اهرم فشار زنه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دقیقا. دیشب یه بنده خدایی تاپیک زده بود میگفت با نامزدم طی کردیم مهریه نگیرم بجاش حق کار و تحصیل و ط ...

دقیقا .مردای این زمونه هم که گرگگگ به اسم برابری چه ظلمی که نمیکنن

اها منظورت استارترش بود؟!

من فکر کردم اون یکی کاربر رو میگی

چون یه بنده خداهم کامنت گذاشت نوشت من خانه دارم و تا ۱۲ میخوابم 

استارتر که کلا روانی بود سریعم قفل کرد که نترکه

متاهل🩷🍃
دقیقا. دیشب یه بنده خدایی تاپیک زده بود میگفت با نامزدم طی کردیم مهریه نگیرم بجاش حق کار و تحصیل و ط ...

از بس پسرا جلب شدن .دخترا رو به عنوان اینکه برچسب اهن پرست و پول پرست بزنن قشنگ از حق شون دور میکنن

زمان میبره تا دخترای دهه ۸۰ و ۷۰ به جلبی مردا پی ببرن و گول این حرفاشونو نخورن

یه خانومی از اشناها طلاق گرفته بود چون مرد خواهان طلاق بود به زن ،اجرت المثل تعلق گرفته بود به نظرتون چقدر بهش داده بودن؟ ماهیانه ۲۰۰ هزار تومن در صورتی که قبل از ازدواج خانم شاغل بود سر کار میرفت ماهانه ده میلیون میگرفت. بعد پسره گفته بود من دوست ندارم زنم شاغل باشه کارشو رها کرده بود 

بهش ماهی دویست هزار تومن بابت کار در منزل مرد بهش داده بودن😂

هی وای

تازه مهریه هم سالی یه سکه بهش میدن .مرده اموالش به نام مادرش بوده.حتی سیم کارت هم به نام خودش نبوده. شعلش ازاد بوده رفته درست راستی کرده که من بیکارم سر کار نمیرم که مهریه هم همون سالی یه سکه هم براش کمتر کنن یه زن هم فوری گرفت که بگه زن گرفتم خرج دارم که مهریه همون سالی یه سکه هم زیرش بزنه کم کنه