سلام دوستان من چندروز دیگه تولد همسرمه تا الآنم براش کلی کادو گرفتم مثل ساعت،پول،کلی لباس و کفش ادکلن هرچی که فکر کنید اما میخام امسال ی کادوی خاص تر بدم دلم میخواست ی خرس خییییلی بزرگ یا عروسک سالیوان همون دیو عروسکی کادو بدم نظر شما چیه چیکار کنم خرس بهتره یا سالیوان ؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
این چیزاییه که خودمم گرفتم و همسرم خیلییی خوشش اومد
ساعت رو از یه کانال 1/200 خریدم
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼
همسر من خیلی عطر دوست داره کار منو واسه هر مناسبتی راحت کرده 🤣 عطر کادو میدم
و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵