2777
2789

چه حرفیه؟ کم بچه دار باید بشیم بزرگ کنیم ۹ ماه ب بار بکشیم 

این حرفارو هم بندازید رو زبون مردا فقط نرفتیم کار کنیم بدیم شوهر بخوره

ب خودتون بیایید مرد وظیفشه ک کار کنه همینه ک مردا دیگ کار نمیکنن ب فکر پیشرفت نیستن 

زن خونه دار تو خونه زحمت میکشه زن شاغل بیرون 

تصمیم گرفته خودشو وقف زندگی و تربیت فرزندش کنه این تحقیر نداره ک اون خانم تحقیرش میکنه

و لطفا عقایدتون رو برای خودتون نگه دارید همینه پر شده تو اینستا زنی ک فلانه نباید مهریه بخاد زنی ک بهمانه مهریه نخاد 

دارم کار میکنم خرج شوهرمو بدم مهریم نخام باد باهاش بسازم بچه بیارم بزرگ کنم غذا بپزم ....اینکه همش شد بدبختی😐

💪❤️‍🔥

معمولا بعضی خانمهای شاغل (گفتم بعضی)این حرفا رو میزنن به دلایلی

اهمیت نده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه بار برای همیشه

یاد بگیریم

این یه انتخابه 

همین و بس

نه به شاغل ها بگید مجبورین که میرید سرکار

نه به خانه دارها بگید افتادی تو خونه 

به هیچ کس ربطی نداره

هر کی با یه سیستم حال میکنه 

عزیزم مگه نمیدونی اینجا سایت عقده گشاییه

اونی که سرع کار نمیره یجور توهین میکنه

اونیم که میره سرع کار یجور دیگه توهین میکنه

جالب اینجاست کلی تاپیک دیدم که نوشته بودن من شاغلم مثع بعضیا نیستم تا۱۲ظهر خواب باشم بعد از تاپیکای قبلشون متوجه شدم کلا ۱۵تا ۱۷ساله هستن😐

متاهل🩷🍃

مسئله اینه که ما حد وسط نداریم

اگه قبول دارید مهریه و نفقه و اینا رو ، خب همه‌ی ابعاد و دستورات اسلام و مذهب رو بپذیرید ، مثلا نوع تقسیم اموال و ارث و اجازه گرفتن از همسر در امور مختلف و..

اگه هم به حقوق زن میخواید احترام بذارید مثل حق طلاق و .. دیگه بحث مهریه و نفقه یه چیز مسخره اس.

FREEDOM...🌱🤌🤍

نود درصد سختی ها تو زندگی برای زنه 

پول ک نباشه دیگه بدتر 

اگه اینجوریه زایمان و نگهداری بچه باید شریکی باشه اون نه ماه تو شکمش نگهدداره شما بدنیا بیار 

اگه اینجوری نشد مرد غلط می‌کنه پول نمیده

به اسم برابری اتفاقا داره به زنا ظلم میشه.برابری برای اروپا امریکاس که نصف اموال بعد طلاق برای زنه و انسان ازاده حق و حقوق داره و کارای خونه نصف نصفه.نه اینجا که تنها حق زن مهریه س و توقع دارن سرکار بره کار خونه بکنه بچه داری و مهمونداری کنه ناز شوهره هم بکشه 

ولا زن شوهر اگر رفیق و دوست باشن نه زن پول بخواد گداییه نه مرد کم میزاره این حرفا چیه همه که نباین شاغل باشن بعضیها دوست دارن به هونه زندگیشون وبچه اشون و  وقت برا خودشون بزارن دلیل نمیشه که از شوهرشون گدایی کنن 

یه بار برای همیشهیاد بگیریماین یه انتخابه همین و بسنه به شاغل ها بگید مجبورین که میرید سرکارنه به خا ...

یکی میبینی چپ شوهرش اینقدر پره که نیاز نداره بره سرع کار ولی بجاش کلی هنر داره یاد میگیره

یکیم میبینی واقعا صرفا مجبوری میره سرع کار که دستش جلو بیوفته

هرکسی حق زندگی کردن اونطوری که دلش میخوادو داره

و به شدت با نظرتون موافقم

متاهل🩷🍃

به نظر من زن و مرد هیچ وقت نمیتونن برابر باشن و حقوق برابر داشته باشن و زن هم خرج خونه رو مثل شوهرش بده... 

چون زن بچه میاره... 

هر وقت مرد یه شکم زایید اون وقت زن هم خرج خونه رو بده

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عزیزم مگه نمیدونی اینجا سایت عقده گشاییهاونی که سرع کار نمیره یجور توهین میکنهاونیم که میره سرع کار ...

بچه ۱۷.۱۸ساله چ‌ب کار کردن 

اون باید تو اون سن درس بخونه پیشرفت کنه 

البته کار خوبه ولی ب جاش