2777
2789

خداازخانواده شوهرم نگذره 

اون یکی تاپیکم گفتم مادرشوهرم هرکجامیره ب مردم میگ 

اگ بخاطره نوه هام نبودن عروسمون طلاق میدادیم 

من چهارساله باخانواده شوهرم زندگی میکنم توی اتاقشونم 

منم باشوهرم دعواکردم گفتم چرااین اجازه رومیدی ب مادرت میره پیشه مردم همچین حرفی میگه تورودادی بهش

گفتم الان مردم فک میکنن طلاقم دادین طلاقم بده تکلیف منوروشن کن

گفتم من طلاق میخام من نمیتونم دیگ ازاین بیشترتحمل کنم

شوهرم اومدب برادرم زنگ زدگفتش بیاخاهرتو نصیحت کن چی داره میگه هی طلاق میخام طلاق میخام میگ

برادرم چهارسال ازم کوچیکتره

بم زنگ زد گفت خاک توسرت چراباشوهرت اینطوری حرف میزنی 

موقع ک دیدم اینطوری گفت خیلی ناراحت شدم گفتم تودخالت نکن توی ساعت بیاجای من ببینم میتونی تحمل کنی 

اصلا میدونی زندگی باخانواده شوهرچیه 

مادرشوهرم میره هرکجا میگه بخاطره نوه هام نبودطلاقش میدادیم 

برادرم ی نامزدداشت بخاطره بی عرضکیش نامزدش ازش جداشد

گفتم بهش تواینقدزرنگی نمیزاشتی زنت بره بشین سرجات دخالت نکن

بم گفت توگوه خوردی گفتم خودت خوردی 

بعدش گوشیوقطع کردم 

بامادرم حرف میزدم شوهرم هم باگوشی خودش بابرادرم حرف میزدش 

بازصدای برادرم میشنیدم بم میگفتش گوه خورده

ازاون موقع ازبرادرم متنفرم 

درحالی ک میدونه خانواده شوهرم چیامیارن ب سرم 

پیشه شوهرم این حرفاروبم گفتم

چیکار ب اون داری کار خودتو بکن تو 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

وا به برادرت چه ربطی داره 

شوهرت اگه هم کمک میخواست زنگ باید میزد به بزرگترت

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری ازدستم برنمیاد ن خانواده دارم ن شوهرمث ادم دارممادرشوهرم هم هرکاری ک دلش بخادبام میکنه

شما ی چیزی داری ب اسم نفقه و مهریه پاشو برو خونه بابات خودت یه ماه برو سرکار پول شکایت ایناتو جور کن بعدش برو نفقه و مهریتو بزار اجرا بالاخره یا خلاص میشی از شر شوهرت و ننش یا ادب میشن مجبورش کن خونه جدا برات بگیره حتی شده یه اتاقی زیر زمین 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اینجوری گفت پیش شوهرت تموم دیگه از این به بعد بدتراشو سرت میارن چون دیگه فکر میکنن خانوادت پشتتتتت نیستن چندوقته ازدواج کردی؟ چرا تو یه خونه اید؟ من تو یه ساختمون کاملا جداازشون بدبخت شده بودم ،یبار قهر رفتم مادرشوهرم همه جا گفت خودمون از خونه بیرونش کردیم گفتیم برو به دردنمیخوری