من همه فامیلا و خانوادم شهرستانن تنها کسی که اینجا دارم یدونه عممه خونه قبلیم سر خیابون عمم اینا بود ۲ سال اونجا بودم بچم اونجا دنیا امد ن امد ن ی زنگ خشکو خالی زد عروسی پسر اولش دعوت کرد رفتیم بعد اتمام عروسی درو بستن رفتن داخل ی تعارفم نزدن خب بیایین داخل و فلان من جلو شوهرم ی سکه پول شدم حالا الان دوباره برداشته واسه عروسی اون یکی پسرش کارت داده مامانم اصرار که همه دختر عموهان میان فلان منم گفتم نمیام وسلام دقیقا همون روزم تولد دوستمه دعوتم برگشته بهم میگه غریبه پرستی درحالی که عمه هام با خود مامانمم همیشه مشکل دارن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما کادو زیاد میدیم جدا جدا هم داخل مردونه هم زنونه انچنان خرجیمنمیکنن🫤 پسر قبلی ی زرشک پلو خشک دادن با ی سیبو کیک یزدی
اگه رسم پاگشا دارید برو عروسی ولی بذار چند سال بعد پاگشا دعوتشون کن
چرا باید دعوت کنم منو پاگشام دعوت نکرده کلا قصدم قطع رابطه اس
نمیدونم والا...دیگه بعد عروسی منتظر بوده همه یکی یکی برن... نه که تازه تعارف کنه بیایید تو...دیگه نم ...
اخه دیر وقت نبود رسم ما همینه ۱۰ از تالار میاییم تا ۱۲ بقیه مراسم خونس
آخه دیگه اونجا که تعارفی و دعوتی نیست... خیلیا دوست دارن زود برن خونه...خب نخواسته اصرار کنه ...هر ک ...
😑 دوست عزیز تعارفیه معمولا همسایه و غریبه ها میرن فامیلارو میزبان دعوت میکنه داخل