2777
2789
عنوان

پاییز رو چجوری گذروندین

111 بازدید | 31 پست

من کل پاییز رو در حال استرس کشیدن بودم حتی پامو از خونه بیرون نذاشتم که خش خش برگ و اینا رو حس کنم فقط تو خونه در حال استرس کشیدن بودم 

شما پاییزرو چجوری گذراندید چیزی فهمیدید 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااا بیخیال بابا

چجوری بی خیال شم 

میشه تاپیک قبلم رو ببینی میخوام از این وضعیت خودم رو نجات بدم ممنون میشم کمکم کنی 

چجوری بی خیال شم میشه تاپیک قبلم رو ببینی میخوام از این وضعیت خودم رو نجات بدم ممنون میشم کمکم کنی

ببین من کسی بودم که خودم سه سال پیش استرس کنکور داشتم اما الان میگم که چی الکی خودم رو اذیت کردم اخرش امسال متوجه شدم سر همین استرس های بیخود ام اس دارم

وا بده درس چیه که انقد جدیش گرفتی!!!!نمیری یوقت😅😱شوخی بود😍

واقعا کل وضعیتم امسال همین بود یعنی امسال رو کلش رو تو اتاقم بودم اتاقم رو چشم بسته همه جاش رو بلد شدم دیگه کل تابستون رو هم نگران قبولی تو نمونه بودم