2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
سلام
نه . اما اگه متخصص پوست و مو هست و سابقه چندساله ای هم داشته باشه کافیه. زیاد سخت نگیرید. مهمتر از دکتر، کیفیت و کمیت بانک موی شماست که روی نتیجه نهائی تاثیر داره. فقط یک نکته مهم یادتون باشه از پزشکتون بخواهید که مرحله کاشت رو خودش انجام بده نسپره به تیم. حتما خودش انجام بده. و حتما تحقیق کنید که دکترتون متخصص پوست و مو باشه نه هیچ چیز دیگه ای. درمورد دکتر رضایی تا جایی که خوندم نوشته متخصص جراحی کاشت مو. ما اصلا یک همچین تخصصی نداریم. ایشون متخصص جراحیه که رفته گواهی جراحی کاشت مو رو هم گرفته. چی بگم. من که انتخابش نمیکردم.
سلام همسر منم میخوان با دکتر نیلفروش زاده کاشت انجام بدن
میخواستم بدونم شما صد در صد از ایشون راضى بودید؟
و اینکه بعد از عمل درد داشتید؟
ممنون
بال پرواز خودت را پیدا کن موسسه پیله ابریشم www.pilehabrisham.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
البته آقا ساسای عزیز بهتر می دونن من هیچ تجربه کاشتی نداشتم و دکتری رو تست نکردم و فقط خواستم بگم این دکتر نیلفروش زاده خیلی معروفه گویا چون من خیلی تو شبکه های تلوزیونی دیدم که مهمان برنامه هست و در مورد پوست و مو مشاوره می ده.. همین یک ماه پیش هم مهمان شبکه یک بود و در برنامه هرمز شجاعی مهر حضور داشت.
آقا ساسای عزیز ممنونم از پاسخت. آه ! بسیار عالی.. بهتون واقعا تبریک می گم و امیدوارم همینطور روند عملتون با موفقیت طی شه و سرتون روز به روز پر موتر شه و با مشاوره هاتون به دوستان اونها رو هم کمک کنید تا بهترین انتخاب ها رو در این ضمینه بکنن. با تشکر.
مامان شیرین
سلام
بله من از کار دکتر نیلفروش زاده راضی هستم. البته اینو چندین بار گفتم بیشتر از دکتر ، کمیت و کیفیت بانک مو هست که رو نتیجه کاشت تاثیر داره. نیلفروش زاده خوب گرونتره. در ضمن این که میگن نتیجه کاشت یکسال پس از انجام عمل مشخص میشه کاملا درسته. موهای من بین ماه 10 تا 12 هم پرتر شد. الان دقیقا یکسال از کاشت موم گذشته.
خانم مهسا یک سوال
من شنیدم که می گن قسمت شقیقه را خود دکترها پیشنهاد می دهند که کاشته نشود ولی اگر بخواد کسی دکتر می تونه بکاره آیا درسته ؟ من هرکسی که عمل می کنه دیدم که قسمت شقیقه ها رو عمل نکرده و برام سواله, چرا ؟ آیا موسسه شما این قسمت رو هم مو می کاره ؟