2777
2789
امروز طهر باز رفته بیرون فازش عوض شده برگشته گفته اومدیم اینجا مثلا بعدش درخواست طلاق بدما عید شد هن ...

اووه مگه مجبوری باش ادامه‌میدی ادمی که جنبه یه بیرون رفتنو نداره خب این همه هواشو داشتن اشتباهه حوصله داری مگه؟

عزیزم بخدا صورت لاغر و کوچیک خیلی قشنگتر از صورتها توپر و تپله صورت لاغر زود شکسته نمیشه و سن پایین ...

حالا من میخام صورتم لاغر شه .قدر نمیدونن

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزارر

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

اگه بدونی دیسک کمر داشته عمل کرده بوده پنج ماه تو تخت حتی یه لیوان آب دستش نمیداده ،خودش غذا میپخته ...

عه اونه یادم اومد... چقدر حرصم گرفت از شوهرش.. آخه این چه زندگیه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
حالا من میخام صورتم لاغر شه .قدر نمیدونن

اره صورت لاغر بنظرم بهتره ، پیر نمیشه . من نوجوون بودم همش میگفتم چرا صورتم تپل نمیشه چرا فلان نمیشه ولی الان میگم خداروشکر بهتر که صورتم چاق نمیشه