2777
2789
اصلا مشکل همسر شما زیبایی و این حرفا نیست ایشون هنوز تو حال و هوای مجردیه و دوست نداره مسیولیت قبول ...

اره تقریبا ولی خوب اونجوری که نسبت به پدر مادرش مسوالیت داره نسبت به من نداره مثلا  سر وقت دکتر میبزه یا دم عید اهمیت میداد باباش لباسش نو باشه اما به من نه هی میگفت نهههه بمونه روز بعد حالا قصدشم خرید بودا عید رو اماااا روز عید بدو بدو باباش پرده کت بخره اما من نبرد اون میگه مادرم پدرم میریم اینور اونور لباس نو تنش باشه اما من نه تازهههه به استایل من میگه .. میگم اخه نرد حسابی من اخرین مانتویی که گرفتم واسه یک سال قبل کرونا بود بعد تو استایل من با دخترا بیرون مقایسه میکنی 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر توهنوز جدانشدی؟من ازدواج کردم باردارشدم الانم دارم پیرمیشم توهنوز جدانشدیدوسال پیش ویساشو گذاشت ...

منم یه چیزایی از زندگیش یادمه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

ببخشید اسی ولی این چه زندگیه که ب خوشگلی و زشتی تو یا دخترای دیگه بنده!!!!! چرا محکم جلوش وانمیستی جوابشو بدی بگی همینه که هست میخواستی موقع خواستگاری چشاتو وا کنی.. شل نباش همین.. 

🌱ᥫ᭡ 

اصلا مشکل همسر شما زیبایی و این حرفا نیست ایشون هنوز تو حال و هوای مجردیه و دوست نداره مسیولیت قبول ...

شوهرم اگه من زنش بخواد برام خرج میکنه چون نمیخواد دودله تا وقتی من میخواد میکنه نمیخواد نمیکنه همونجوری خریداش به من مودیه

من کی گفتم قانون جذب .بعدش تو عزتت نفست صفر بخاطر همین به این شیوه زندگی عادت داری خب حق داری به قان ...

چرا حق دارم گلم ؟

شوهرم اگه من زنش بخواد برام خرج میکنه چون نمیخواد دودله تا وقتی من میخواد میکنه نمیخواد نمیکنه همونج ...

عکستو بزار

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

اسی امیدوارم یه روزی به نفر بیاد تو زندگیت قدرت و بدونه ، دور خوشگلیت بگرده .

انقدر که میگن خوشگلی فرصتهای ازدواج عالی داری اگه بکم رو خودت کار کنی

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
منم یه چیزایی از زندگیش یادمه

اگه بدونی دیسک کمر داشته عمل کرده بوده پنج ماه تو تخت حتی یه لیوان آب دستش نمیداده ،خودش غذا میپخته به این تخم مرغ میداده اونقد زجرش میده حتی بهش میگفت برو جداشیم بهنره ,این کاربر خودش نمیره