2777
2789

هر روز تو جهنم دو دلی اینکه زندگیم زندگی میشه یکم به خودم میرسم میبینم یکم بهم جور دیگه نگاه میکنه چون  خوب شدم  پشیمون میشه 

فرداش دوباره جور دیگه من میبینه دلش میخواد جدا شه.

میره بیرون دخترا بیرون میبینه میاد خونه عوص میشه من خوشکلم  ولی شوهرم خوب یکی میخواد هیچ ایرادی نداشته باشه من الانم بیرون میرم جزءخوشکلام اما برا شوهرم کافی نیستم و چون کافی نیستم اعتماد به نفسم از بین رفته مدام خودم سرزنش میکنم چرا مثل فلان دختره یا فلان بلاگره نیستم بی عیب نقص مثلا چش رنگیم ولی ایرادم صورت لاعرمه و کمرم باریکه بالا تنه خوبی دارم خوبه ابن ولی پاهام تپله شوهرم دوس داشت لاعر میشد پاهام و صورتمم پر ...

بعد ده سال خونه مادر شوهر نشستن بهم گفت که قصدش جدایی بعد بریم خونه جدید بعد اقدام کنیم برا جدایی گفتم باشه گفتم شاید حال هوا خونه جدید یکم عوضش کنه اما نکرد ،بجز این کلا رفتا بد دیگه خیلی داره همروووووو تحمل میکنم چون دوسش دارم اما اونا هیچکس تحمل نمیکنه ولی من میکنم اما این جهنم دو دلی که داره من انداخته توش عین مرگ تدریجی برام نه دلم میخواد برم نه توان موندن دارم بهم ریالیم پول نمیده به خودم برسم  بعد ده سال تازه یدره جلو موهام شاخک هامو فیس فریم  فقط یه رنگ گرفتم رنگ کنم بخداااااا عین اسحاب کهف شدم بیرون در میام اصلا یجوری میشم انگار ده سال زندان بودم اخه پول ندارم که در بیام بیرون شهر غریبم .

مهریه ندارم هی نگید مهریه بگیر تو مراحل جدایی دوسال پیش گرفتم بعد اشتی دادم بهش قرار گذاشت جدا خواستیم بشیم بده بهم الان یه بار میگه میدم یه بار نه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

امروز طهر باز رفته بیرون فازش عوض شده برگشته گفته اومدیم اینجا مثلا بعدش درخواست طلاق بدما عید شد هنوز هیچکار نکردیم .. گفتم بده دیگه همین الان بده نمیخوام ریختت ببینم گفتم اصلا نمیخکام اینجا خونت بمونم بعد برم شهر خودم  بیا شهر ما درخواست بدیم تو بیا اونجا نمیخوام سه ماهم تا مراحل دادگاهمون تموم بشه ریختت ببینم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد پاشدم یکم به خودم رسیدم یکم در بیام بیرون قدم بزنم بعد ساااااال ها باز اقا نگاه ها جور دیگش شروع شد چون خوشکل شده بودم باز پشیمون شد فهمیدم .. دوباره فردا همین داستان ادامه داره تکرار میشه

دلتو بزن به دریا مرگ یک بار شیون یک بار

جدا شو به چه امیدی پاش موندی همون بهتر که از یه همچین موجودی بچه دار نشدی لیاقت پدری واسه بچه تو نداره 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

تا نصفه خوندم فهمیدم همسرت ظاهر بی عیب و نقص میخواد

گیریم که الان بی عیب و نقص ترین دختر دنیا باشی 

بلاخره پیر نمیشی؟ زایمان نمیکنی که ظاهرت به هم بریزه؟ باردار نمیشی که ورم کنی؟ اونوقت باید طلاقت بده یا باهات بد باشه؟ 

با اینجور مردا نمیشه کنار اومد بخدا

من شوهرم هزاران مشکل شخصیتی داره قابل تحمل تره تا اینکه بخوام به ساز مروی برقصم دنبال ظاهر کاملا بی نقص باشه . به روح و روانت احترام بذار عزیزم 

شوهرت خودش چ شکلیه؟؟؟عزیزمممم چطوری تحمل میکنی تروخدا چ مرد پستیه

خودش چهره خوبی داره سر همینم دوستاش هندونه نیدن زیر بعلش فک میکنه بیرکن براش ریختن وصعیت مالیشم شعلش مهندسه حقوقش شاید ۴۰ اینا باشه ماهی نطام مهندسیشم بگیره یکم بیشتر میشه خونه نداره یه ماشین یه خونه اجاره ای داره حالا این پولدار میشد چی میشد نمیشد جمعش کرد 

تا نصفه خوندم فهمیدم همسرت ظاهر بی عیب و نقص میخوادگیریم که الان بی عیب و نقص ترین دختر دنیا باشی بل ...

اره بخدا باز شوهرت دیونه ام باشه قابل تحمل تره تا اینک این حرفارو بزنه

خوب همیشه ب خودت برس 😐حس‌میکنم شوهرت مشکل عقلی چیزی داره

یعنی چی  اخه مثلا هفته پیش به خودم رسیده بودم رفتبم خونه دادشش بعد چون صورتم کمی لاغر دیده میشد اومدیم شبش باز حرف طلاق زد کلی گریه کردم ...

خودش چهره خوبی داره سر همینم دوستاش هندونه نیدن زیر بعلش فک میکنه بیرکن براش ریختن وصعیت مالیشم شعلش ...

میشه یکم ظاهرتو توصیف کنی؟قد و هیکلت چطوریه

فردا شاید زایمان کردی ، پیر شدی اون موقع ک بدتره 

وای متنفرم از همچین مرداییییی

یعنی چی اخه مثلا هفته پیش به خودم رسیده بودم رفتبم خونه دادشش بعد چون صورتم کمی لاغر دیده میشد اومد ...

شیره انگور بعد ناهار شام صبحانه 

دوقاشق بریز تو یه لیوان اب  بهم بزن مث شربت شد بخور

صورتو خیلی چاق میکنه و بدنم همینطور