2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170923 بازدید | 776 پست
چون طلسم تمدید میکنند میدونند ما میریم دنبال باطل سحر قدرت چشم زحم حسود از صدتا سحر بیشتره چون درجا ...

حرز کبیر امام جواد علیه السلام ( و همینطور حرز صغیر امام جواد ؛؛؛ ۲ تایی با هم بهتره ) جلوگیری میکنه از سحر جدید و تمدید سحر قدیمی و چشم زخم و نفرین و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره . 

حتی تابلو حرز کبیر امام جواد روی پوست آهو که در باسلام و ترب هست بعضیاشون پایینش حرز صغیر امام جواد هم نوسته شده ( یا نورُ یا برهانُ تا الی آخر ) 

حرز صغیر تو مفاتیح هست ولی حرز کبیر تو مفاتیح نیست تو کتب دیکه س

اما حرز ها ( مثل حرز ائمه ؛؛؛ مثل حرز کبیر و صغیر ابی دجانه : دفع اجنه ی کافر و شیاطین و دفع سحر و غیره ) باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وووووی منم میخام اسم نی نیم رو بزارم صدرا

منم میخوام هروقت پسر دار شدم بزارم صدرا🫠

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
فقط در مورد استادا ؟نه هیچ شغل دیگه ای ؟

ببینید رابطه استاد و شاگردی واقن رابطه محترمی عه و باید همونطور در بیس علمی بمونه... ما یه درسی داشتیم در همون ترم های اول دکتری ... یادم نیست اسمش رو ولی راجب سکچوال هرسمنت توضیح میداد ک مثلن چه روابطی ممنوع هست..‌ رابطه با کارمندهای دانشگاه ممنوع بود ب عنوان مثال.. دیگه دیگه ک جای خود داره

ببینید رابطه استاد و شاگردی واقن رابطه محترمی عه و باید همونطور در بیس علمی بمونه... ما یه درسی داشت ...

تازه بعضی از دکترا با مریض هاشون ازدواج میکنند🤐😂

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

یه بار چندین سال پیش یه مشاورخانواده اومده بود دبیرستان نصیحتمون میکرد میگفت حواستون باشه ۳ مدل شغل ...

اصلاً اینطور نیست اصلاً مگه اینکه خود اون مرد نخواد ازدواج کنه و دوست دختر و صیغه ی پنهانی اینا داشته باشه .

اگه در طالع اون زن و شوهر ، خیانت باشه خیانت صورت میگیره ( کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان : محاسبه ی ابن سینا ) 

+ اگر حرف اول یا سوم یا پنجمِ اسمِ شناسنامه ای مردی با حرف اول یا سوم یا پنجمِ اسم شناسنامه ای مادرش مشترک باشد آن مرد یا ۲ یا چند زنه خواهد شد یا اگر هم زن نگیرد کارش ارتباط با زنان و دختران خواد شد ؛ و چندان سازگاری با همسرش ندارد و ممکن است به جدایی منجر شود ==== در زنان اگر حرف دوم یا چهارم یا ششمِ اسمِ شناسنامه ای زنی با حرف دوم یا چهارم یا ششمِ اسمِ شناسنامه ای مادرش مشترک باشد آن زن چندان سازگاری با همسرش ندارد ( البته خیانت نمیکنه ؛ شایدم بکنه معلوم نیست )  گچپژ حذفه حیاب نیست مثلا اسم مردی سعید و نام مادرش پروین است پ حذفه میشه روین ، حرف یوم مسترکه یعنی حرف ی 

منم عاشق استاد زبانم هستم دعا کنید اونم عاشقم باشه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
چون طلسم تمدید میکنند میدونند ما میریم دنبال باطل سحر قدرت چشم زحم حسود از صدتا سحر بیشتره چون درجا ...

یه مسأله ی مهمتر

که از چله های باطلی و چله های گشایش بخت و چله های بچه دار شدن و چله های رزق و روزی آور هم مهمتره و اون اسم شخص هست ( یعنی اسمِ مستعارِ شخص و اسمِ مستعار مادرش ) 

اسم شخص ( مثلا اسم شما یا اسم من ) نباید در دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " ( تمام طبقات ) باشه 

دسته ی حادثه آفرین طبقه ی عالی 

دسته ی حادثه آفرین طبقه ی معمولی 

دسته ی حادثه آفرین طبقه ی متضرر 

+ فکر کنم طبقه ی متضرر در سایر دسته ها مثل دسته ی اشرافی طبقه ی متضرر ؛؛؛ دسته ی عرفانی طبقه ی متضرر ؛؛؛ دسته ی کم درآمد طبقه ی متضرر ؛؛؛؛ و دسته ی حادثه ساز تمامیه طبقات 

جادو فقط رو اینا اثر میزاره مخصوصا حادثه آفرین ها 

به این دسته ها میگن ( ارتعاش نام ) 

در موردش تاپیک هم زدم : همیشه فکر میکردم بی طابع و بی شانسم