2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170880 بازدید | 776 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ک هوششون یه سطح نیست یکی ممکنه 5سال لیسانسش طول بکشه بکی هم 3سال بستگی ب هوش طرف داره

عزیزم حق با شماست. خواهر خودم 25 سالگی با ارشد استاد شد چون دانشگاه خیلی خوبی درس  خوند و 21 لیسانس تموم شد و 23 ارشد. و 25 دانشجوی سال اول دکتری بود. کسی که آگاه باشه اینو میدونه.اگر شخصی از چالوس هست میتونه خصوصی درخواست بده تا اسم و دانشگاه خواهرم رو بگم تا براش اثبات بشه چون مدام استاد برتر میشه ♥️

دانشگاه رفتم از قوانینشم خبر دارم استادم هم با همکلاسیم ازدواج کرد هیچکدوم هم اخراج نشدن خوش و خرم ه ...

آره باو مگه سریال تاریخی کره ییه که ازدواج در قصر قدغن باشه

منم چند مورد دیدم 

اینا همه قسمته 

آره باو مگه سریال تاریخی کره ییه که ازدواج در قصر قدغن باشهمنم چند مورد دیدم اینا همه قسمته

من خودم استادم ازم خوشش اومده نمیخواستم اینجا بگم هم اون سر کارشه هم من در حال رفت و آمد به دانشگاه ما هم اخراج نشدیم 

من که اطرافم استاد پایین 35 ندیدم و جزو محالاته یکی با بیست و خورده سال استاد بشه

چنتاشون زیر ۳۰ بودن 

سید احمد حسینی ۲۸ ساله بود سال ۹۰ 

یه خانم ایمس یادم نیست ۲۷ ساله بود 

برادر خودم ۲۸ سالگی استاد شد 

خیلی تو فکر رفتم راستشو بخوای. من بدجور درگیر بچه ها شدم خودمو کلا فراموش کردم

منم همسرم استاد دانشگاهه یک رشته خراب در دانشگاه. من اون موقع فکر نمیکردم اون رته خانمها داشته باشه ولی بعد از عقد فهمیدم. من فقط به خدا میسپرم چون واقعا از دست من کاری برنمیاد

یادش بخیر

قبل ازدواج توی دانشگاه درس میدادم ، شاگردام عاشقم میشدن و ازم خواستگاری میکردن،  هعی روزگار ، جوونی کجایی ک یادت بخیر 

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
من که اطرافم استاد پایین 35 ندیدم و جزو محالاته یکی با بیست و خورده سال استاد بشه

من ۲۳ سالگی با سال اول ارشد استاد دانشگاه بودم

ماشالا تو نی نی سایت همه 20 21 استاد دانشگاهندر عجبم چرا تموم استادای من 45 به بالا تا حالا استاد 4 ...

ماهاک سن پایین بودیم توی دانشگاه غیر انتفاعی بودیم ، استادای دانشگاه سراسری دولتی اونا بیشتر سنشون بالاست