2777
2789
عنوان

ژله کیا بلدن خوب درست کنن

391 بازدید | 44 پست

بچه ها میخان ژله درست کنم واسه شب یلدا تک رنگ قرمز.. قالب اینا هیچی ندارم.. یعنی تا حالا درست نکردم  اولین باره آخه ژله دوست ندارم اصلا ۱۸ سالمه .. میخاییم برا عروسمون ببریم مجبورم درست کنم

چجوری درست کنم هم آسون باشه هم خوشگل باشه.. قالب مثلا توی چی میتونم بریزم؟ بعد برا تزیین اینا اگه ایده دارین بگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه ظرف ساده بگیر یکم روغن بزن کف قالب بعد ژله سفید با شیر فاطی کن بزار بگیره بعدش بالاش قرمز بریز هم سادس هم دو رنگ

تازه واردم،از اینگور کردن پرهیز کن ایرانی🌚؛یه ده هشتادی

تک رنگ که کاری نداره اگه بخوای با ظرف ببری بر نگردونی ظرف شیشه ای باشه، ولی از قالب برگردونی قشنگتره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

میتونی توی قابلمه هم درست کنی

قابلمه ای که دهنش تنگ نباشه

اول ژله قرمز بری وقتی کمی خودشو گرفت ژله آلوورا را با شیر ولرم مخلوط کن و بریز روش

بازم که خودشو گرفت ژله سبز رنگ درست کن بریز روش

وقتی برش میگرد نی مثل هندونه هست

چون قابلمه هم هست درآوردنش راحته