2777
2789
عنوان

بیایید از آبروریزی بچه هاتون تو مهمونی ها بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 41 پست

خودم ک هنوز ازدواج نکردم اما دختر دایی کوچیکم اومده بود خونمون مامانش لباس داده بود تنش کنم سر لباس لج کرد باهام (مامانم اینا بیرون بودن بم گفته بودن لباس تنش کن میایم دنبالتون ک بریم)منم خودم هنوز آماده نشده بودم اینم اعصابمو بهم ریخته بود ولش کردم.رفتیم مهمونی دیدیم رو شلوار قرمز تو خونه اییش شلوار بیرونی پوشیده بود پاچه هاشم زده بود بیرون .فیلم سینمایی شد 😑😂

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

تازه یک هفته بود ازدواج کرده بودم از ماه عسل اومده بودم خواهر شوهر بزرگم با سه تا بچه پا شد اومد خونمون یه دختر ۱۰ ساله یه دختر ۴ ۵ ساله و یه پسر سه چهار ماهه از دختر وسطی غافل شده بود دختره رفته بود توی اتاق خواب من شیشه لاکو باز کرده بود درشو روی تخت خواب با روتختی سفید تشک سفید متکاهای سفید فرش اتاق خواب سفید همه رو کرده بود سرخابی روی آینه رو یک عالمه لاک مالیده بود به میز آرایشم لاک مالیده بود یه عروسک که خواهرم برام خریده بود روی جهیزیم بهم داده بود و من عاشق اون عروسک بودم و صورت عروسک و لباس عروسکو کامل کرده بود سرخابی بعدشم دستشو مالیده بود به موکت و فرش مشخص نشده بود و اومده بود از اتاق بیرون بعد از رفتنشون وقتی پذیرایی رو جمع کردم رفتم از توی اتاق خواب جاروبرقی بیارم بکشم وقتی اون صحنه رو دیدم خودتون تصور کنید تو چه حالی افتادم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه یک هفته بود ازدواج کرده بودم از ماه عسل اومده بودم خواهر شوهر بزرگم با سه تا بچه پا شد اومد خون ...

حسابی شُک شد 😨😨😨

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

تازه یک هفته بود ازدواج کرده بودم از ماه عسل اومده بودم خواهر شوهر بزرگم با سه تا بچه پا شد اومد خون ...

وای چیکارکردی؟

فقط 45 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

واااای😐😐😑

فحش آزاده؟😂😶

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

حسابی شُک شد 😨😨😨

نزدیک بود قالب تهی کنم فکر کن یک هفته باشه عروسی کرده باشی جهیزیتو هیچکس هنوز ندیده باشه خودت هنوز یک شب استفاده نکرده باشی رفته باشی ماه عسل و اومده باشی بعد یهو بچه خواهر شوهرت بیاد این گندو بزنه تو خونه زندگیت بعد اگر بیای حرف بزنی برمی‌گردن میگن عروس بده فلانه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
امروز رفتیم دکتر و تو مطب ی خانومه بیسکوییت باز کرد بخوره و پسرمن بلند بلند داد میزد گشنمه من از صبح ...

🤣🤣🤣🤣

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
وایییی بعدش چیکار کردی؟ بهش نگفتی؟؟

شوهرم فرستادم رفت ۲۰ تا استون گرفت آورد با یک عالمه پنبه نشستیم هفت هشت ساعت وقت گذاشتیم اینا رو تمیز کردیم تشک نوع تخت خوابم که حتی یک شب روش نخوابیده بودم استفاده نکرده بودم یک لکه بزرگ زرد افتاد روش و هر کاری هم کردیم دیگه تمیز نشد رنگ میز آرایشم به خاطر اینکه استون زدم بهش که بتونم لاکو پاک کنم کدر خراب شد عروسکی که خواهرم بهم داده بود نابود شد بعدشم که بهش گفتش همسرم این کارو کرده یک کلمه برگشته بود گفته بود حالا چیکار کرده مگه بچه است دیگه

وای چیکارکردی؟

گفتم تو کامنت بالایی ببین

واااای😐😐😑فحش آزاده؟😂😶

آره آزاد آزاد 

یه جایی رفته بودم خیلی باهاشون رودرواسی داشتم وای پسرم در عین ناباوری از اینور خونه پشتک میزد اونور برمیگشت پشتک میزد اینور 

شما فکر کن اون خانواده از اونا بودن که همه مثل اعیانی ها حتی بچه هاشون هم اعیانی رفتار میکنن 

شوهرم فرستادم رفت ۲۰ تا استون گرفت آورد با یک عالمه پنبه نشستیم هفت هشت ساعت وقت گذاشتیم اینا رو تمی ...

😤😤

فقط 45 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

😤😤

بعد جالبه توقع دارند چون بچه‌شون براشون عزیزه بچه‌شونو دوست دارن برای همه عالم بچه‌شون عزیز باشه بچه‌شون هر غلطی کرد هر ریخت و پاشی کرد هر گندی به زندگی مردم زد به بچه اینا چیزی نگن چون بچه‌شون براشون عزیزه یعنی فقط از بچه‌دار شدن زاد و ولد کردن و جفت‌گیریشو بلدم تربیت کردن و مواظبت کردن بچه که زندگی مردمو نابود نکنه رو بلد نیستند