2777
2789

خودم مثلا خرید کردن و دیدن خریدا بعد از اومدن به خونه 

دیدن گوشی ای که خریدی 

آهنگ مورد علاقه ات رو گوش کردن 

خوراکی و ترکیب مورد علاقت رو خوردن 

بعد از یه مدت طولانی تشنگی آب خنک بخوری 

شما چه چیزایی حس خوب بهتون میدن ؟

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روزایی که هوا خوبه

لباس جدید

خوابیدن بدون آلارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

زمانایی که با خانوادمم و دعوا نداریم

کنار دوستام بودن

خرید

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.

فقط اون حسی که دوران دوستی با شوهرم قایمکی تو حیاط تلفنی حرف میزدم😂 مثل سگگگ میلرزیدم از سرما بازم یه ساعت تلفنی حرف می‌زدیم😂

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

باز کردن چیزایی ک تازه خریدم 

دیدن ی سری طیف رنگا ارومم میکنه روحم ارضا میشه رسمن

اهنگایی با ی ریتم ک بتونم حسش کنم

حل سوالای سخت ریاضیات کلا حلیات

خوندن تاریخ

دیدن فیلمای کلاسیک

و..

وقتی پیام واریزی کارتخونم میاد به گوشیم

وقتی آشپزی میکنم(مخصوصا با برنامه و متنوع)

وقتی برای خرید هفته برنامه میچینم

بعد از تمیز کاری (مثلا تمیز کردن سینک ) 

عادت های اتمی و اثر مرکب