2777
2789
عنوان

دعوا با خاله و دختر خاله شوهرم 😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 183 پست
خونه مال پدرشوهر شماست.پس اولویت با پسر و عروسش هست. خاله و دختر خاله اگه ناراحتن برن خونه خودشون. ...

واقعا همینه اصلا من بودم واقعا چیزایی هم ک این گفت اتفاق میوفتاد اینجوری نمیکردم خودمو میزدم به کور بودن اصلااااا نه تو کتم میره نه درک میکنم چرا اینجوری کردن ک همچین اتفاقی بیوفته

تقریبا از اولین کامنت آنلاین بودم و به خودم گفتم اینم می ترکه و رفتم 

الان میبینم هنوزم هست

خدایی چه فایده داره این همه دروغ

از الان چه کار کنی برای یلدا ، کو تا یلدا 

بعد وسط جمع ادا و اطوار بیاری که سرم رو پای شوهرم و...

بعد بزرگترها این جوری سر این بحث مسخره بپرن به هم؟اونم دو تا خواهر؟

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به یکی پفیلا بیاره

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

تقریبا از اولین کامنت آنلاین بودم و به خودم گفتم اینم می ترکه و رفتم الان میبینم هنوزم هستخدایی چه ف ...

عجیب تر مادرشوهر دفاع کنه🤣

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

شهر ما و طرفای ما این فرهنگ رو نداره واقعا شماها جلو جمع بغل و بوس رو بد نمیدونین؟پشمام😐

بد نیست ولی جزو خیلی ابتدایی آداب معاشرته که شوهرتو جلو جمع ماچو بغل نکنی

من‌ خودم متاهلم چند سال هم از خالم کوچک ترم خالم دو تابچه داره اصلا ی وضعی تو جمع رفتار میکنه میشینه ...

امثال همونا باب کردن چی میشه زن فلان جور تو خیابون بگرده فلانجور آرایش کنه 

فلان جاش بیرون باشه مردا ببینن 

بعد هزارتا دعوا   و حرف وحدیث و مشکل پیش میاد میگن کاربدی نکردیم لطفا قضاوت نکنید دخالت نکنید 

بابا جامعه و خونه ی دیگرون رفتن آداب داره 

چرا بااتاق خوابتون اشتباه میگیرید 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
شهر ما و طرفای ما این فرهنگ رو نداره واقعا شماها جلو جمع بغل و بوس رو بد نمیدونین؟پشمام😐

نه هر جمعی ولی خب مادرشوهرم ببینه پسرش منو میبوسه البته (نه از لب )یا بغلم میکنه خیلیم خوشش میاد 

کاربر جدید نیسم !♡
اخه باباجان ادم پیش هر کسی اون احساسات رو بروز نمیده ،حسادت ادمها رو برنمی انگیزه ، میذاشتین اونا می ...

اصلا احساسات نبود داشتیم کار میکردیم مادرشوهرم هم هی میگفت ماشالله و از این حرفا 

اون حس مزخرف دعوا داره اذیتم میکنه ترس داد و بیداد ها مونده روم واقعا نمیدونم چه حسی باید داشته باشم

حس اینکه برا سرگرمی دروغ نباف

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
حداقل بمونه خونه خودش یکی بیاد کمکشنه اینکه آت اشعالارو ببره خونه مردم

آره سبزی کلی خاک داره 

درستش  این بود که خاله شوهر  باید مادرشوهر اسی را عصرونه خونه خودش دعوت می‌کرد و یک چای و شیرینی و آش رشته  ازشون پذیرایی می‌کرد.  

و ازش کمک میخواست برای پاک کردن سبزی. 

خیلی زشته آدم سبزی ببره خونه مردم. و ازشون توقع کمک داشته باشه.