2777
2789
عنوان

دعوا با خاله و دختر خاله شوهرم 😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 183 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر شوهرتو دوست داشته باش برو بوسش کن بگو برات اب قند بیارم مامان جون . بین همه ی این اتفاقات هواشو داشته باش واقعا زن خوبیه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

منم با خاله ودختر خاله شوهرم دعوام شد

ینی من دعوام نشد،اونا خیلییی حسودی میکردن به توجه های همسرم ب من،یهو خونشون بودیم خالش گفت انگار تو شوهرتو طلسم کردی جادوگری،یهوشوهرم شنید در خونشونو شکست خاله ودخترخالش منو کتک زدن موهام کشیدن فحش میدادن من هیچکاری نمیکردم بس ک تو شوک بودم،درعوض شوهرمم زد ناکارشون کرد،پدرشوهرمم فهمید رفت درخونشون دعوا کرد برادرشوهرو مادرشوهرمم همینطور،هیچوقت حلالشون نمیکنم،همیشه حرمت نگه میداشتم واقعا هنوزم فک میکنم خواب بود

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
واقعا میدوارم اینهمه وقاحت دروغ باشه

هست

من خودم بشخصه تو نوجوونی بیست تا رمان با همین جمله بندی و موضوع خوندم

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
خاک توی سرشون اگرم ناراحت از رفتار شما بود باید گورشو گم میکرد مگه خونه اونا بوده که اجازه بگیرین بر ...

بخدا بوسیدن اصلا نبود یک ساعت سرپا بودم ده دقیقه دراز کشیدم اینجوری شد 

اخه باباجان ادم پیش هر کسی اون احساسات رو بروز نمیده ،حسادت ادمها رو برنمی انگیزه ، میذاشتین اونا میرفتن بعد دل میدادین قلوه میگرفتین چه عروس مادرشوهری چه زن و شوهری

خودتونو جلو چشم ها نذارین